BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nockebyhov

Grönviksvägen 189

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 10656
  • 32
  • 12785
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en lägenhet utan dess like. I denna vackra fastighet från 1929 på charmiga Grönviksvägen når man bostaden via en privat ingång. Lägenheten ligger i ett flerfamiljshus med utgång rakt ut mot poolen och den enorma terrassen med utsikt över Mälaren och natursköna Kärsön. Lägenheten är genomgående fräsch med kök och vardagsrum separat från sovrum och badrum med bastu. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn med spis med induktionshäll samt goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket med dubbla glasdörrar ut mot utepaltsen och utsikten med utrymme för soffgrupp och TV-hörna. Vidare finns sovrummet med plats för dubbelsäng samt gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet är stort och rymligt i helkaklad regi med vattenklosett, handfat samt dusch och tvättmaskin. Dessutom finns här en bastu som kronan på verket! Hela lägenheten är uppvärmd med golvvärme.

- Tillgång till pool
- Bastu
- Nyrenoverat badrum
- Utsikt över Mälaren
- Sällsynt möjlighet
- Ett av Brommas bästa lägen

Föreningen förfogar över en magisk pool med utsikt över Mälaren i absolut bästa solläge. Här finns även utemöbler och möjligheter till trevliga middagar eller grillkvällar.

Ett svårslaget område med närhet till härlig natur med badstränder och badklippor med fantastisk utsikt intill Mälaren. Charmiga grönområden med bland annat motionsspår i Judarnskogen och flera naturskyddsområden. Vidare finns även många trevliga lokala butiker, bland annat matbutiken Garpes som bl.a. är känd för en väldigt välsorterad köttdisk. Vid Nockeby torg finns både mataffär och café och vid Ålstens torg har ni flera butiker och caféer med bl.a. populära Gelato Scarfó, Gateau, pizzerior, apotek, mataffär osv.

Från lägenheten har ni nära flertalet busslinjer som snabbt och smidigt tar er till Brommaplan, ut mot Drottningholm och Mälaröarna eller bort mot Ängby och Islandstorget. Med buss tar ni er på endast 5 minuter till Brommaplan, därifrån går tunnelbanans gröna linje in till city (17 minuter). Ni har även gångavstånd till Nockebybanan som går till Alvik.