BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby

Flensvägen 15

  • 4 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 8128
  • 4916
  • 10735
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett hus i helt perfekt läge! Belägen på otroligt lugn och fin gata men ändå nära allt. Endast kort promenad till flera bra förskolor och skola, nära till bra kommunikationer med buss, T-bana och pendeltåg samt nära till trevliga grönområden och parker. Det fina läget förstärkt när man kommer upp på den härliga tomten. Terrasserad med olika nivåer, mycket lättanvänd och bra för både avkoppling och lek. Sol under hela dagen och ytterst lite insyn. Här finns stor altan i anslutning till huset, trevliga planteringar, fruktträd och buskar och bra plana gräsytor. Men framförallt har man en helt slående utsikt, vyn sträcker sig lång bort över nejderna. Tomten är friköpt, plus även för detta.

Välplanerat med en övervåning som inrymmer 2 riktigt bra sovrum med rejäla förvaringsutrymmen, fint kök med fönster i 2 riktningar, har nyligen renoverats med nylackerade luckor och nytt kakel, här finns även matplatsdel för ca 5 personer. Nytt och fräscht badrum som totalrenoverades 2017. En trappa ned har man ett helt nyrenoverat och fint sovrum med egen ingång, perfekt som gästrum eller för de större barnen! Vidare har man en rymlig groventré/tvättstuga med utgång mot gavelsidan. Stort garage som erbjuder stora möjligheter, kanske ett framtida sovrum, allrum, verkstad eller vad man vill. Sedan finns också bra matkällare, separat WC och ett duschrum med bastu. 

Huset har genomgått stora renoveringar. Det är dränerat, taket är bytt, uppvärmning med luft/vattenpump, elen är omdragen, nytt badrum uppe, för att nämna en del (se detaljerad lista längre ned). För den nya ägaren har man alltså att se fram emot ett enkelt och kvalitativt boende. Sen finns fortfarande utvecklingspotential, garaget kan byggas om till ytterligare rum och stort badrum kan ordnas på nedre plan.

Besiktningsprotokoll kommer läggas upp på annonsen under nästa vecka.

Välkommen på visning!