BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge - Saltsjö-Boo

Skarpövägen 7

  • 4 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 4746
  • 439
  • 2608
Värdera din bostad

Beskrivning

Bostad i absoluta toppskick för den mest kräsna köparen. Fint läge med en stor balkong i front mot soligt söderläge. Missa inte denna pärla som är unikt omgjord till en perfekt 4 rummare och har ett fint fritt läge framför balkongen med grönska. 

Bostaden är totalt renoverad och uppfräschad på ett helt enastående sätt. Allt är genomtänkt och mycket väl genomfört då de har lyckats få till den mest yteffektiva 81 kvadrataren i hela Orminge med ett bra badrum, tre ordentliga sovrum med två fönster i varje rum, ett bra förråd. Ett otroligt fint och välutrustat kök med fullstor kyl och frys, snyggt inbyggt vitrinskåp, köksö och stor matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet.
Från vardagsrummet har man självklart utgången till balkongen som ligger i härligt söderläge med frihetskänsla i och med utsikten. Hallen har en mörkt klinkergolv med behaglig golvvärme och goda avhängningsmöjligheter.
Även badrummet har ett mörkt klinkergolv med golvvärme, vitt kakel på väggarna, handdukstork samt tvättmaskin och torkumlare (Bosch inköpt 2020)
Bostaden har genomgående ljusa väggar, tak och ett vackert golv i 19cm bred hardpine enstavs mattlackad. Spotlights/Plejd med dimmerfunktion är bra utplacerat i hemmet och inga synliga eldragningar någonstans.

- Balkong i front mot soligt söderläge
- Plejd finns till all belysning
- Fin utsikt
- Ogenerat läge
- Fullt utrustad maskinellt
- Toppskick rakt igenom
- Renoverad
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min
- Stabil HSB-Förening