BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Axelsberg - Hägersten

Stjernströms väg 5, BV

  • 2 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 7604
  • 4574
  • 9038
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en mycket välplanerad tvåa med hög standard som erbjuder lyxen med en rymlig balkong i söderläge. Här erbjuds en modern bostad med generösa ytor och fina fönsterpartier. Närhet till vackra grönområden och kommunikationer. Gångavstånd (150 meter) till T-bana.

Mycket välplanerad lägenhet med spännande vinklar och fönsterpartier i tre väderstreck som släpper in rikligt med ljus in till lägenheten. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt genom rummen. Ett stilrent, stort och fullt utrustat kök som erbjuder gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av inbyggd diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Det erbjuds även en spishäll, fläkt, ugn och mikrovågsugn.

Vardagsrummet är trevlig och rymmer en soffa, soffbord och TV-bänk om så önskas. Från detta rum når ni ut till lägenhetens mysiga balkong. De erbjuds söderläge, balkongen fungerar väldigt bra som ett extra rum sommartid.

Lägenheten har ett fint och rymligt sovrum med härlig utsikt. I detta rum finns bra förvaring tack vare inbyggd Elfa system med skjutdörrar.

Hallen är mycket välkomnande med avhängningsmöjligheter samt bra förvaring i form av garderob och städskåp.

Ett snyggt och stilrent badrum med golvvärme (el) som inger känsla av lyx. Ett helkaklat badrum med WC, kommod med matchande spegel,dusch med infällbar glasvägg samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.