BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Järla gårdsväg 30

  • 5 rum och kök
  • 121.5 kvm
  • Såld
  • 5967
  • 290
  • 2631
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta fantastiskt fina etagelägenhet i trivsamma Järla Sjö! Här bor du med insynsskyddat läge, högt i tak, balkong i söderläge, förråd och fina materialval.

Lägenheten är ca 122 kvm fördelat på två plan. Man välkomnas in via egen entré i hallen som har klinkergolv och erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i garderob. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som är stort och rymligt. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj och erbjuder generösa ytor där större soffgrupper, matsalsbord och annat möblemang enkelt ryms. Intill ligger köket som har luckor i vitt stänkskydd i glas och bänkskiva marmor. Vitvaror som diskmaskin, side by side kyl & frys, spis och fläkt. Badrummet på nedre plan är helkaklat i vitt och blått med dusch, toalett, spegel, skåp och handfat med kommod. I köket finns även en trevlig köksö med två sittplatser. Intill finns en avskild tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, diskho och förvaring. Lägenheten har tre sovrum på övre plan. Master bedroom rymmer dubbelsäng och god förvaring på loftet som byggts. Via detta sovrum tar man sig ut på den möblerbara balkongen, här njuter du av solen hela dagen. De andra sovrummen används idag som barnrum och rymmer säng, skrivbord och plats för lek. Badrummet är modernt med kakel i vitt och klinker i svart. Här finns badkar, vägghängd toalett, handfat med kommod, skåp, handdukstork och spegel med fin hylla i sten. I bostaden finns även ett väl tilltaget och inrett förråd som används som klädkammare. Lägenheten har genomgående ljust parkettgolv och målade väggar. På framsidan av fastigheten finns ytterligare ett förråd att tillgå vilket är unikt för området.

Bostaden ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. På denna mysiga innergård finns en lekplats för de små där de leker tryggt utan bilar som passerar. I området finns även vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030.