BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka

Siloplatsen 6

  • 3 rum och kök
  • 67 kvm
  • Såld
  • 12049
  • 3129
  • 3927
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Siloplatsen 6!

Här finner vi en optimalt planerad 3:a högst upp i byggnaden med häpnadsväckande utsikt i söderläge!
Med dess mikroläge och en rymlig balkong om 7 kvm gör detta till en bostad att verkligen trivas i.
Som boende tar du även del av allt Kvarnholmen har att erbjuda i form av restauranger och shopping samtidigt som du har nära till vattnet och vackra grönområden. Från hissen tar du dig med direkt access ner till garage och förråd.

Bostaden erbjuder en öppen planlösning med separerade sovrum och exklusiva materialval i perfekt symbios.
Köket från Vedum ger er lika god förvaring som arbetsytor, detta bjuder in för härliga middagar i gott sällskap. Här finner vi även utgången till den underbara balkonen gör det omöjligt att inte trivas här. Utöver detta ett master bedroom med god förvaring samt otrolig utsikt i insynsskyddat läge. Det andra sovrummet som är separerat från master bedroom finner vi via den generösa hallen med även här gott om förvaring tack vare skjutdörrsgarderob. Badrummet med dess exklusiva karaktär finner vi bekvämligheter såsom golvvärme, tvättmaskin, torktumlare, förvaring och praktiskt vädringsfönster.

Spännande karaktär blandad med modern arkitektur innehar fastigheten en pampig gemensam entré med hotellkänsla och både garage och en gemensam samlingslokal, gästlägenhet samt lounge med bastu och relax som är belägen högst upp i tornet. Här bor du på bästa läge mellan city och skärgård!

På Kvarnholmen finns täta kommunikationer med bl a busslinje 402 (13 min till Slussen). Från kajen kan ni även ta SL's pendelbåtar som tar er till Nybrokajen. För den som vill så är det inte heller långt att cykla in till stan. I området finns såväl sjökrog som närcentrum med allehanda butiker och gym. Vill du hellre motionera utomhus så är promenadstråken längs vattnet Stockholms kanske allra finaste. Svindersviksbron ger en smidig förbindelse från Kvarnholmen via väg 222 till Södra länken men även till köpcentrum som Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. Läs mer om Kvarnholmen på http://www.kvarnholmen.com/

Varmt välkommen med ert intresse!