BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby

Årdalavägen 149

  • 7 rum och kök
  • 157 kvm
  • Såld
  • 4004
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett ovanligt stort hus på Årdalavägen på stor friköpt tomt! Detta är ett bekymmersfritt kvalitetsboende på en totalyta om 250 kvm med visst renoveringsbehov. 

ENTRÈPLAN
Hall
Välkomnande hall med avhängningsmöjlighet på hatthylla. Plastmatta på golvet och vitmålade väggar.

Sovrum 1 & 2
Två mindre rum perfekta som kontor eller barnrum. Plastmatta på golven och vitmålade väggar. Skjutdörrar mellan sovrum och vardagsrummet.

Kontor
Föredetta pannrum som idag används som kontor. Flera i området har gjort om rummet till spa. Brädgolv och tapetserade väggar.

Vardagsrum
Mindre vardagsrum med öppen spis och utgång till trädgården. Brädgolv och tapetserade väggar.

WC
WC utrustat med WC och tvättställ. 

Matkällare
Perfekt förvaringsutrymme.

Garage
Garage med ingång från huset.

ÖVRE PLAN
Vardagsrum
Mycket trevligt vardagsrum med fönster i tre väderstreck och med öppen spis. Den som önskar öppen planlösning till köket finns möjlighet att öppna upp väggen, samt den som önskar ett extra sovrum kan sätta upp en vägg i matplatsdelen. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar. Utgång till balkongen.

Kök
Mysigt kök med fönster ut mot den stora grönskande trädgården. Gott om arbetsytor och förvaring i lådor och skåp. Gråa skåps och lådfronter samt bänkskiva i rostfritt. Utrustat med spis, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. 

Sovrum 1 och 2
Sovrummen är kvadratiska och lättmöblerade för dubbelsäng, sängbord och byråer. Det ena sovrummet har tre inbyggda garderober för god förvaring. Båda rummen har laminat på golven och tapetserade väggar.

Badrum
Totalrenoverat (2007) badrum med badkar och fönster. Grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustat med WC, badkar, tvättställ med kommod och handdukstork. Golvvärme.

KÄLLARE
Utgrävd (60-talet) källare där man flyttat ner pannan och tvättstugan. Vidare finns en gillestuga och utgång till trädgården.

TRÄDGÅRD
Plan, lekvänlig och lummig trädgård i två nivåer och med uteplats i ett skyddat läge. Här finns både uppväxta buskar och träd, plan gräsmatta och en lekstuga/friggebod.