BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Tre kronors väg 31

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • 3.900.000 kr / Såld
  • 6575
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns chansen att köpa denna fantastiskt fina och välplanerade 2a i Oscar Properties historiska projekt Bageriet! En pampig bostad för dig som vill bo exklusivt i ett populärt och växande område! När man sett bostaden och dess fantastiska läge så förstår man hur lyxigt man faktiskt kan bo.

Unik 2.a med optimal planlösning och högt i tak i historiska Bageriet med en stor utplats. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor och bra förvaring i form av inbyggda garderober. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupper, matsalsbord och annat möblemang. Från vardagsrummet når man bostadens stora uteplats som ligger i härligt läge med kvällssol. Här finns mycket generösa ytor för loungedel, grill och odlingsmöjligheter.

Köket i bostaden är special- och arkitektritat, bänk- och högskåp med släta luckor i mörkgrå kulör. Extra djupa bänkskivor och lågt stänkskydd av grå marmor. Köksutrustningen består utav en helintegrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn samt en induktionshäll. Matplats i en öppen lösning med vardagsrummet som möjliggör för riktigt stora sällskap.

Bostadens sovrum är rymligt och här får man enkelt plats med dubbelsäng och förvaring i form av inbyggda garderober.

Bostadens badrum är stilrent med mosaikgolv i en matt varm vit kulör, vitt kakel och delvis målade väggar samt tak i en grå kulör. Badrummet innehåller wc, handdukstork, golvvärme, handfat, tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk i marmor samt dusch. Dimbar tak- och väggbelysning i kromat utförande.

- Fantastisk uteplats som är generös tilltagen.

- Härlig takhöjd.

- Exklusiv och toppmodern bostad.

- Fint vitpigmenterat enstavigt ekgolv som är genomgående för hela bostaden. Vitmålade väggar. 

- Stort kök i öppen planlösning mot vardagsrummet.

- Fantastiskt ljusinsläpp.

- Bostaden är registrerad i den ekonomiska planen som 38 kvm boarea samt 12 kvm biarea.