BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Telefonplan - Hägersten

Snickerigatan 10, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
  • 4359
  • 1257
  • 6518
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett fantastisk läge bland naturen och rådjuren hittar ni denna gavel 3:a som sällan är ute till försäljning. Här erbjuds; En mycket välplanerad bostad med spännande vinklar, fina fönsterpartier i två väderstreck samt balkong i sydväst. Närhet till vackra grönområden, lekparker och kommunikationer. Garage finns i huset!

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt genom rummen. Ett fint och fullt utrustat kök i vitt från Marbodal som matchar bänkskivan i det populära och klassiska Bernadotte mönstret virrvarr. Den maskinella utrustningen består av inbyggd diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Det erbjuds även en spishäll, fläkt samt integrerad ugn och mikrovågsugn. Här finns matplats för stora sällskap med trevlig utsikt över grönskan via generösa fönsterpartier i två väderstreck.  

Vardagsrummet är stort, ljust och rymmer utan problem en ordentlig soffgrupp, fåtölj och mycket mer om så önskas. Från vardagsrummet når ni ut till den mysiga och rymliga balkongen som vetter mot föreningens mysiga innergård och skogen. Balkongen erbjuder sydvästläge och under sommartid blir balkongen som ett extra rum och är en perfekt oas för middagar i solen.

Lägenheten har två rymliga sovrum som har bra förvaringsmöjligheter. Det ena sovrummet är något större med plats för dubbelsäng, sängbord samt mycket bra förvaring tack vare flertalet garderober. Det andra sovrummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum.

Hallen är mycket välkomnande med goda avhängningsmöjligheter samt bra förvaring i form av garderober. Eftersom hallen har ett fönster så skulle man kunna dela av detta rum och göra till ett mindre arbetsrum om så önskas.

Bostaden erbjuder ett stilrent badrum som är stort. Utrustningen består av duschdörrar, kommod med matchande spegel och en mycket praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Det finns även bra och praktisk förvaring ovan tvättavdelningen.


Varmt välkomna på visning!