BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby

Listavägen 28A

  • 6 rum och kök
  • 193 kvm
  • Såld
  • 8359
  • 3052
  • 3113
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett stort härligt hus med pool, fristående garage och friköpt tomt i skyddat och fint läge. Totalyta om hela 281 kvm ( 193 BOA + 88 BIA). Här är huset med stora möjligheter och generösa ytor. Idag har man på entréplanet 2 sovrum, badrum, separat WC, enormt vardagsrum och kök med utgång till underbar altan i bästa solläge. Högt och fritt läge för både sol och utsikt. En trappa ned ansluter ytterligare altan med pool. Sen får man inte glömma den fina tomten med bra lek och avkopplingsytor. Plan finns för den som önskar ytterligare sovrum på entréplanet, enkelt att bara dela av vardagsrummet, ytorna finns!

Nedre plan erbjuder generöst allrum, 2 stora sovrum, badrum med bastu och en groventré med plats för massor förvaring. 

Pannrummet når man från husets utsidan via egen ingång.

Besiktningsprotokoll kommer läggas ut på annonsen i början av nästa vecka.

Varmt välkommen på visning!


Entré
Stor härlig entrédel med gott om plats för jackor och skor i skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen finns även en gäst-wc. Hallen bjuder på bra förvaring i både garderober och klädkammare. 

Sovrum
Två rymliga sovrum på detta plan. Det första med gott plats för stor säng, skrivbord och förvaring. Det största sovrummet har plats för dubbelsäng, bra förvaring i skjutdörrsgarderober och har utgång till den fantastiska längsgående altanen. Här har du härlig utsikt över trädgård och poolområde. 

Badrum
Mycket fint renoverat badrum med härliga ytor. Här finns både dusch och badkar att sjunka ner i kalla kvällar. Färgsatt i behagliga toner gör att det skapas ordentlig fräschör. 

Kök
Underbart stort kök med utgång till terrassen där man med fördel avnjuter frukosten eller middagen om det vankas större sällskap. Här finns allt den matlagningsintresserade kan tänka sig med gott om plats för många middagsgäster, bra förvaring i många skåp och härliga arbetsytor. 

Vardagsrum
Husets riktiga huvudnummer är det stora vardagsrummet där man gärna umgås med vänner och familj. Här ryms både extra matsalsbord, stor soffgrupp och extra förvaringsmöbler. Även från vardagsrummet har du trädgårdsaccess via skjutdörrar. 

Nedre plan
En trappa ner finner vi husets andra vardagsrum. Ett fantastiskt rum där man gärna umgås på helgkvällarna. En vacker öppen spis och gott om plats gör att bara fantasin sätter gränserna hur ni ska använda detta rum. 

Sovrum
Det största sovrummet på nedre plan används av nuvarande ägare till musikrum. Ett framtida lekrum för barnen, gästrum eller ett stort härligt sovrum. Ytterligare ett sovrum finns på detta plats med plats för säng och förvaringsmöbler. 

Tvättstuga
Tvättstuga med tvättpelare och bra arbetsytor för klädvård. 

Badrum/relax
Trevligt badrum med dusch och toalett. Här finns även husets bastu. I övrigt finns förrådsutrymmen där husets bergvärmepump står och en grovingång. 

Garage
Stort vinterbonat garage som värms upp av separat värmepump. 

Trädgård
Underbar trädgård där den fantastiska pooldelen är en plats som kommer göra vännerna avundsjuka. Här på det stora trädäcket med omgivande stora gräsytor kommer barnkalasen äga rum och att ha ett eget badparadis under sommarmånaderna är verkligen få förunnat.

Sammantaget är detta ett oerhört trivsamt hus. Planlösningen är perfekt och är samtidigt lätt att ändra för den som är i behov av flera sovrum. Välkommen till detta drömboende på Listavägen en kort promenad från både skola, förskola, kommunikationer och mataffär.