BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Eriksvik - Saltsjö-Boo

Enbacken 11F

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 5186
  • 887
  • 2375
Värdera din bostad

Beskrivning

Eget litet hus med dubbla altaner, egen gräsmatta, odlingsmöjligheter och egen parkeringsplats.

Bo granne med naturen och njut av fåglars kvitter! Rådjur och räv bor i skogen alldeles bredvid och de blir en del av livet här. En kort promenad bort ligger havet med möjlighet till bad. Skogen finns runt hörnet och skogspromenader med svampplockning är alltid nära.

Välkommen till detta moderna och cooIa studiohus i ett lugnt läge mitt i villaidyllen, men med närhet till både city och naturen. Endast 4 km bort ligger välrenommerade restaurangen Långa Raden, som serverar fantastisk mat och ligger precis vid vattnet. Restaurang Old Smokehouse, med samma fina mat och läge ligger sex kilometer bort. Fina cykelturer och god mat!

Här bor ni i ett välplanerat och ljust hem som stod klart så sent som 2017. Detta bostadsrättshus är om 42,8 kvm i två plan och är så magiskt fint. Det är placerat lite på sidan om de andra husen, granne med skogen. Hemmet är modernt och stilrent utfört med gott om ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. På både entréplan och nedre plan finns tillgång till uteplats/altan.

På entréplanet finns kök och vardagsrum i öppen planlösning. Snyggt och fullutrustat kök med allt man behöver. Vackra köksskåp i lindblomsgrönt från Hagaköket. Gott om plats för både matgrupp och soffa. Många fönster, som gör att detta plan badar i ljus, men också all grönska utifrån.

Nedre plan har ett smakfullt och påkostat badrum om 4,5 kvm, med välinredd tvättstugedel. Här finns också ett väl tilltaget sovrum om 11,7 kvm, med plats för 180 cm dubbelsäng. Hel garderobsvägg om tre meter, som är platsbyggd och målad i en smakfull blå nyans. Tillsammans med den blå väggfärgen blir detta sovrum så lugnt och fint.

Nedre plan har en utgång till bostadens andra altan. Så skönt att på ett lätt sätt komma ut på tomten, både uppe och nere.

Genomgående snygg enstavsparkett i ek, målade väggar och släta vita dörrar. Vattenburen golvvärme ger jämn och skön värme. Öppen fiber möjliggör fritt val av internetleverantör. 

Genomgående fina material och kvalitetsprodukter. Varumärken såsom Tapwell, Hagaköket, Siemens, Nibe, Svedbergs, Gustavsberg, HansGrohe.


Sammantaget är detta ett fantastiskt boende med närheten till natur och underbara promenadvägar utmed vattnet. Badplats på nära håll, liksom klippbad. Här finns även goda kommunikationer till city. Att bo i bostadsrättsform är bekvämt och smidigt, samtidigt som du här har känslan av att bo i hus. Bostadsrättsköpare slipper betala kostnader för både pantbrev och lagfart. Föreningen består av sex bostadsrätter. Fantastiskt smidigt att dela på skötsel och ansvar.

Måste upplevas! Denna typ av hus är nästan aldrig ute till försäljning. Välkommen på visning!

Säljarens egna ord:

" Efter innerstaden blev det innerskärgården och jag har aldrig sett tillbaka. Känslan av att få vakna till fågelkvitter och skåla i morgonkaffet till den passerande rådjursfamiljen är obeskrivlig. Med sin placering längst in på tomten så är man omgärdad mer av naturen än bebyggelsen och det märks. Ofta finner jag mig ståendes vid fönstret tittandes på löven som rasslar i vinden vilket är något jag aldrig gjorde tidigare. 

På vintern känns det som att man vaknar upp i en stugby i fjällen då den kuperade tomten skapar ett böljande snötäcke som nästan sträcker sig upp till sovrumsfönstret.   Det är helt enkelt en plats där själen får ro och sinnet får vila. Allt endast 15 min med bil från Södermalm! "