BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge - Saltsjö-Boo

Ormingeringen 70, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Nyrenoverad 3rok högt upp i huset! 

En av Orminges mest välskötta föreningar där allt är inkluderat i avgiften, balkongerna större än i grannföreningarna, billigast parkering, porttelefon till entrédörren, fantastisk styrelse! Varmt välkomna till en bostad där även allt runtomkring är tipptopp!

Nyrenoverad bostad högt upp i huset med ett soligt österläge! Bostaden är belägen i en hörna med fönster i två vädersträck. Extra stor balkong med värmande förmiddagssol, Med inglasningen blir balkongen som en förlängning av vardagsrummet som går att nyttja åter om. Föreningens balkonger är 30cm djupare än de andra föreningars. Varmt välkomna, måste upplevas på plats!

Bostaden är smakfullt renoverad med två sovrum. Bostaden är fullt utrustad maskinellt. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social planlösning. Välplanerade sovrum där ett är lite mindre. Mörkt snyggt kök som är fullt utrustat maskinellt med, spis, diskmaskin, spisfläkt, kyl/frys och ugn. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats för 4-6 personer vid fönstret. Generöst vardagsrum med plats för en stor hörnsoffa och tv-möblemang, från vardagsrummet når man den inglasade balkongen som blir en förlängning av vardagsrummet. Balkongen är fullt möblerbar och är belägen i ett perfekt österläge högt upp i huset där du kan avnjuta morgonkaffet i den härliga förmiddagssolen.

Badrummet är i välhållet skick från stambytet. Perfekt planerat med tvättmaskin, torkskåp och yta för förvaring. Handfat, spegelskåp ovan, badkar, wc samt en helkroppspegel. 

Bostaden har genomgående laminatgolv, förutom badrum, klädkammare och hall. Ljusa väggar och tak. Sovrummet är målat i en i en ljus gul nyans och det mindre rummet i en härlig turkos färg. I bostaden finns ett stort förråd/klädkammare som även kan nyttjas som sovalkov eller kontor. 

Fantastisk förening där allt är inkluderat i avgiften såsom värme, vatten, kabel tv, bredband, elnät handels avgiften och elförbrukningen kommer som ett tillägg på avin med väldigt förmånliga priser. Det enda man behöver teckna är en egen hemförsäkring. Föreningen har parkeringsplats för endast 1500 kr/år, övernattningslägenhet och 30 cm djupare balkonger än andra föreningar i Orminge.  

- Största balkongerna i Orminge, ca 30 cm djupare än grannföreningarna
- Inglasad Balkong
- Högt upp i huset
- Inga bärande innerväggar, alla går att flytta
- Allt inkluderat i avgiften förutom hemförsäkring
- Fantastiska bussförbindelser
- Nära till hela skärgården genom Waxholmsbolagets brygga, Hasseludden
- Centrum intill med stort utbud av butiker
- Rogivande natur i närområdet med parker, skog, promenadstråk, badsjöar m.m.
- Extern förråd om ca 3-4 kvm finns att hyra