BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södertälje - Blombacka

Heimdallsvägen 21

  • 2 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 5556
  • 900
  • 1524
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till rymliga två rum och kök om 72kvm, med inglasad balkong på Heimdallsvägen 21!

En halvtrappa upp från entrén och med hörnläge på lugna Heimdallsvägen 21 i Södertälje. Perfekt för dig som vill bo i en  lugn och stabil förening, men samtidigt ha promenadavstånd till skolor, centrum med shopping, busshållplats och mataffärer. 

Denna välplanerade och rymliga bostadsrätt med fantastisk potential, kan med enkla ingrepp och fantasi göras om till drömboendet. Lägenheten har en härlig inglasad balkong med rogivande sikt, praktiskt kök, stort sovrum, rymligt vardagsrum, stambytt helkaklat duschrum och sist men inte minst en klädkammare som med enkelhet kan göras om till en modern walk-in-closet.

Stabil förening med god ekonomi där värme, vatten, tv och bredband ingår i avgiften samt garanterad en p-plats.

Lummig omgivning med skogsparti och trevliga gångvägar åt flera håll. Södertälje Centrum ligger några kilometer bort, som enkelt nås med en kort cykeltur eller promenad. Södertälje centrum finner ni ett stort utbud av restauranger, service, shopping samt pendeltåg och bussar. Välkommen på visning!

Hall
Ljus, stor och trevlig hall med plats för avhängning av ytterkläder samt avställning av skor. Laminatgolv och ljustapet på väggarna. Här finns även plats för en mindre soffgrupp alternativt mindre bord för avlastning och förvaring. Hallen tar er till en klädkammare/walk-in-closet direkt till höger i hallen. Rakt fram i hallen mellan vardagsrummet och sovrummet är städskåpet strategiskt placerat. Vidare till vänster, så finner ni duschrummet.

Klädkammare/Walk-in-closet
Direkt till höger i hallen är ingången till den rymliga klädkammaren och/även kallad walk-in-closet´en. För den som är händig, snickrar smidigt ihop detta till en walk-in-closet i modern tappning med förvaringsskåp, hyllor , hyllor och skoförvaring utan problem. Idag är det plastmatta på golv, vita väggar och vägghängd hylla för förvaring. Andra tänkbara ingrepp, kan vara att göra detta till ett dator-/spelrum, kontorsplats eller varför inte ett enkelt gästrum för vänner och familj.

Duschrum
Stambytt badrum 2006-2008. Badrummet är utrustat med wc, handfat, spegel och spegelskåp samt duschhörna. Badrummet är helkaklat med klinker på golv och kakel på väggarna. Förberett för tvättmaskin.

Kök
Vidare vänster når ni det praktisktlagda köket med flertalet luckor och skåp för förvaring samt matplatsen som enkelt rymmer 4-6 personer runt matbordet. Vitt kakel ovan arbetsbänk, plastmatta i brunaktig ton. Maskinell utrustning: Ugn, spis, fläkt samt kyl/frys. 

Sovrum
Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng samt sängbord. Även kontorsmöbel, får enkelt plats för den som arbetar hemifrån. Ett stort fönster i ett väderstreck, ger ett harmoniskt ljusinsläpp. Laminatgolv och tapetserade väggar. Garderober finns för förvaring och avhängning.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med plats för större soffgrupp, TV-möbel och middagsbord. På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är tapetserade i ljus ton. Från vardagsrummet nås den fantastiska inglasade balkongen i sydvästläge. 

Balkong
Den rymliga, möblerbara balkongen i sydvästläge, ger dig känslan av lyx då frukosten dukas fram på en ljummen vårdag, lunchen på en varm sommardag eller varför inte middagen på solig höstdag. 

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd och en matkällare.

Övrigt
OBS! Då dödsbodelägarna aldrig har bott i bostadsrätten, så har vissa uppgifter och driftskostnader uppskattats då dom varit svåra få fram. Därav är tex driftskostnaderna schablonmässigt framtagna och har jämförts med tidigare sålda objekt i likvärdiga föreningar, bostadens skick, våningsplan, storlek och område.