BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka

Värmdövägen 217

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 6117
  • 2490
  • 1768
Värdera din bostad

Beskrivning

Toppfräsch bostad med högt i tak och tillhörande vind som går att inreda!  57+35 kvm möjlighet till två extra sovrum på vinden. 

Fantastisk bostad med den fulla villakänslan. Här bor ni med stor tomt för bollspel, planteringar och rekreation.
Parkeringsplats utan extra kostnad. Busshållplats i direkt närhet som tar dig snabbt till slussen på 15minuter. Här får ni tryggheten med en bostadsrätt och friheten med villa.  Välkommen att uppleva detta unika boende på plats!

Varmt välkommen till detta unika boende med en fantastiskt tomt, med odlingslådor och stor tomt för den trädgårdsintresserade. Fastigheten ligger i ett centralt, populärt område i Storängen med bra kommunikationer dygnet runt till stan. Några få minuter från bostaden finns skolor och idrottsanläggningar, köpcentrum, mataffärer och badsjöar. 

Bostaden har genomgående vackert furugolv, fungerande kakelung, och charmig originaltegelvägg i entrén. Till bostaden hör hela husets råvind på 35kvm som är möjlig att inreda. 

Uteplats
Till bostaden hör en helt egen uteplats på den skyddade baksidan. Här finns det gott om plats för en soffgrupp, matbord och grill.

Vardagsrum
Trevligt ljust vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, tv-bänk och övrigt möblemang. 

Kök och Matplats
Modernt vitt kök från 2015 med bra arbetsytor på stenskiva och gott om förvaring. Integrerad kyl/frys. Varmluftsugn, diskmaskin, induktionshäll och köksfläkt. I anslutning till köket finns plats för matplats. 

Hall
Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. 

Badrum
Stilrent och modernt helkaklat badrum med fint handfat i vit kommod, toalett och duschhörna och takdusch-set. 
På golvet ligger klinker med behaglig golvvärme, ljusa väggar och infällda spotlight i tak. 

Tvättstuga
Praktisk tvättstuga mitt emot badrummet med tvättmaskin och torktumlare med förvaringsmöjligheter. På golvet ligger klinker.

Sovrum
Ett generöst master bedroom med plats för dubbelsäng, garderob och skrivbord. Vacker fungerande kakelugn. Här kan man somna in som en drottning och vakna som en kung. 

Vind
Oändliga möjligheter finns för att inreda vinden för att få flera sovrum, walk-in closet, förråd m.m. Se förslag på planritning. Offert finns för ombyggnation. Vinden är uppmätt och här finns 35kvm biarea men det finns betydligt mer "icke definierbar area" vilket är area som inte är varken boarea eller biarea". Idag är det ett väldigt generöst förvaringsutrymme. 

(Planritningen för vinden är ett förslag)