BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sorunda

Norr Enby 19

  • 5 rum och kök
  • 1286 kvm
  • Såld
  • 3636
  • 474
  • 19144
Värdera din bostad

Beskrivning

Entréplan

Entré gör ni via den fina vita dörren på baksidan av fastigheten och som sedan leder er in i den ljusa hallen som pryds av ljus klinker på golv samt brun bröstpanel och ljust målade väggar i gul ton. Direkt till höger är trappan upp till övervåningen, rakt fram i hallen finns ett litet förråd där ni enkelt kan hänga av er ytterkläderna.Till höger om förrådet nås ett stilrent sovrum. Vidare höger i hallen, når ni det härliga och rymliga vardagsrummet med ljusinsläpp från två väderstreck. Går vi tillbaka till hallen och rakt fram förbi trappan, finner ni det välplanerade köket och bredvid köket har vi det moderna helkaklade duschrummet. 

Kök
Köket är funktionabelt, välplanerat och stilrent. Trägolv i ljus ton, väggarna målade i ljummen gul ton och fönster med spröjs i två väderstreck. Vitt kakel ovanför arbetsbänk, gråa luckor och lådor för förvaring. Plats för matbord som rymmer 2-4 personer. Den maskinella utrustningen består av: Kyl/frys, vedspis, ugn och induktionshäll.

Duschrum
Direkt till vänster i hallen är det helkaklade och påkostade duschrummet. Klinker och kakel går i ljusa moderna färger. Här finns även ett fönster för behagligt ljusinsläpp. Duschrummet är noga planerad med wc, dusch med glasväggar, kommod, spegelskåp samt tvättmaskin.

Sovrum på entréplan
Stort sovrum med härligt enstavigt trägolv i vitaliserad ton som matchar den ljusa rutiga tapeten samt fodret runt fönstret som går i brunare ton. Fönster med spröjs samt finns två klädkammare i rummet för förvaring. Plats för dubbelsäng och sängbord.

Vardagsrum
Det stora vardagsrummet har trägolv i ljus ton, tapet i brun ton och fönster med spröjs i två väderstreck. Härligt ljusinsläpp och utsikt mot naturen. Här får ni plats med soffgrupp, mediautrustning samt matbord som rymmer hela familjen. Från vardagsrummet nås sovrummet på entréplan, duschrummet, köket och även trappan som leder er upp till övervåningen. 

Övre plan

Allrum
Väl uppe på övre plan, möts ni av allrummet där det enkelt får plats med en arbetshörna, soffgrupp och fåtöljer jämte den fina braskaminen som håller dig varm på kyliga höst och vinterkvällar. Trägolv i samma ljusa ton som på entréplan, vita väggar samt är gamla timmerväggen bevarad och synlig och som ger allrummet en själ. Till både höger och vänster om allrummet finns de två sovrummen på övre plan.

Sovrum 2
Sovrum två som ligger till höger om allrummet är stilrent i ljusa härliga färger, ett fönster för ljusinsläpp och samma trägolv i ljus ton som allrummet. Plats för större säng, lekhörna och skrivbord. Garderob finns ej idag, men det går att platsbygga för den som är idérik och händig.

Sovrum 3
Sovrum tre som ligger till vänster om allrummet är stilrent i ljusa härliga färger även det med ett fönster för ljusinsläpp och trägolv i ljus ton. Plats för säng, sängmöbel och arbetshörna. Garderob finns ej idag, men det går även här att platsbygga för den som önskar.

Övriga byggnader

Förråd och stall
Vid infarten till fastigheten finns ett stort förråd samt ett stall som rymmer en häst.