BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjö-Boo - Tollare

Tollareslingan 5, 5 tr

  • 4 rum och kök
  • 108 kvm
  • Såld
  • 8140
  • 2650
  • 5429
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna rymliga 4:a om 108 kvm med dubbla balkonger i sydvästläge!

Här får du något utöver det vanliga när det gäller hög standard, fina materialval, ljusinsläpp och optimal planlösning med dolda rör och golvvärme. Vill du bo med hög standard, sjöutsikt och balkong så har du hittat rätt!

Perfekt planerad bostad med tre sovrum, två helkaklade badrum med dusch, badkar, tvätt och torkmaskin, två trevliga balkonger med sjöutsikt och sydvästläge och en magisk öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet är öppet med utsikt.

Du välkomnas in i en rymlig hall med klinkergolv, har finns plats för avhängning och förvaring i platsbyggda garderober. intill ligger lägenhetens gästtoalett som är helkaklad med golvvärme, toalett, handfat, spegel och dusch med glasvägg. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig med sin sociala och öppna planlösning mot köket. Här ryms soffgrupp och matbord för 6-8 personer. I köket finns ett stort burspråk som skapar en härlig rymd till rummet, slå dig ner och njut av utsikten. Köket är från Vedum med luckor i grått och stänkskydd och bänkskiva i snygg natursten. Vitvaror såsom integrerad kyl och frys, diskmaskin, inbyggnadsugn och induktionshäll. Praktisk köksö med bra förvaring och arbetsyta, även den med vacker skiva i natursten. Master bedroom ligger avskiljt med plats för stor säng. Här har man platsbyggt garderober längs väggen i snygg grön färg som följer bostadens jordnära toner. I sovrummet finns även en stor inredd klädkammare. Från detta sovrum når man en av lägenhetens två stora balkonger som har trevlig trätrall och glasräcke som tar utsikten hela vägen in i bostaden. Här ryms loungemöbler och grill samt gröna växter. Här njuter du av utsikten och det härligt sydvästläget med sol från lunch till kväll. Bostaden har ytterligare två sovrum som båda rymmer säng, skrivbord och förvaring. Badrummet är helkaklat i beiget med golvvärme. Här finns badkar, handfat, toalett, spegel och tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och överskåp för ytterligare förvaring. Lägenheten är målad i tonad vit färg samt alla golv är oljade i cognac färg. 

Fantastiskt sjönära bostadsområde där man kan vandra längs vattnet och ta sig över till Mårtens Holme och äta på den trevliga restaurangen Bruket. I föreningen finns takterasser att nyttja.  Från plan 4 i fastigheten når du Tollare torg direkt. Därifrån går buss 414 samt 442 som tar dig på ca 20 min till slussen.

- Ljus och väldisponerad bostad
- Välbyggt hus med hög standard där man tex inte ser ett enda rör i bostaden längs väggarna
- Golvvärme i hela bostaden
- Sjöutsikt & sydvästläge
- Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal, 2 st takterasser och närhet till garage och förråd
- 30 sekunder från gym, yoga, närlivs, bageri & busshållsplats
- Stor klädkammare