BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ormkärr

Gällerstagränd 2

  • 5 rum och kök
  • 137 kvm
  • Såld
  • 4759
  • 1091
  • 4024
Värdera din bostad

Beskrivning

Ett liv i hus ska inte behöva vara ett val mellan stad och natur. Det är därför dessa hus på Gällerstagränd är beläget mellan Älvsjöskogen och kommunikation till staden. För precis lika enkelt som det ska vara att bo och leva i hus, ska det också vara att ta sig dit du vill. Modern design, tilltalande planlösning och suveränt läge mot skog och grönska. 

Med sina resliga gavlar utgör huset ett tydligt motiv och en siluett som är lätt att känna igen. Den naturliga färgskalan i grånat trä, antracitgrå detaljer och mörkgrå fasad gör att huse smälter i med skogen som bakgrund. Husen var nominerade till fint arkitekturpris. (se länk)

Detta är verkligen ett boende för dig som söker ett modernt, lyxigt och på många sätt unikt hem. Just detta gavelkedjehus har en egen tomt och gränsar direkt mot skog och grönska. Verkligen ett boende i harmoni! 

Planlösningen med sina stora panoramafönster ut mot angränsande skogen skänker verkligen ett lugn och fin känsla i bostaden. Arbetar du hemma finns flertal ställen för skrivbord och en snudd på magisk kombination med arbetsplats placerad i en lugn skog och lyxigt boende. 

För barnen finns ett flertal lekplatser, parklek, skola, skogen förstås och mycket barnvänliga omgivningar. Närhet till bad i både sjö och pool, Älvsjöbadet och Långsjön. 

Att det också är närhet till pendeltåg i Stuvsta, t-bana och bussar med gör att du snabbt kan ta dig dit du önskar. 

- modernt och lyxigt
- granne med grönska och skog
- carport för 2 bilar
- mycket bra planerade 137 kvm
- generös altan i bästa sydvästläge
- gavelläge med störst tomt

*****
Entréplan
På nedre plan möts du av den raka trappan som öppnar upp en central slits med ljusinsläpp genom våningsplanen. Här återfinns ett välutrustat kök från Ballingslöv. Ett rakt kök med matplats som nås från entrén och öppnar upp sig mot vardagsrummet. Vardagsrum med stora fönster och glasade altandörrar gör det enkelt att ta sig mellan vardagsrum och uteplats. 

Skjutdörren mellan entré och kök ser till att värmen hålls inne under vintertid och värmepumpen har fått en smidig och ljudisolerad placering i entrén. Det genomgående golvet i vitpigmenterad ask förhöjer den ljusa, luftiga känslan. På detta plan finns också ett smakfullt badrum. 

*****
Övre plan
På det övre planet finns det tre sovrum och ett allrum med öppning i bjälklaget mot vardagsrummet nedanför. Ett generöst badrum med badkar och en stor inbyggd kommod rymmer hela familjen. Klädkammaren i hallen kompletterar förvaringen i sovrummen och en uppstigningslucka ger tillgång till kallförvaring på vinden.