BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Skedviksvägen 30, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 91 kvm
  • Såld
  • 4883
  • 1414
  • 3372
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Går enkelt att göra om till 4 rok
Här bor du i en unik trea om 91 kvm som enkelt går att göra om till en fyra (se alternativ planlösning). Denna lägenhet har allt du kan önska så som milsvid utsikt, hiss i huset, väl tilltagna ytor och vackra materialval. Utöver detta är lägenheten helt utan insyn. Lägenheten är belägen mitt i centrala Årsta med närhet till service, kommunikationer och natur.

- Möjlighet till fyra
- Insynsskyddad
- Balkong i sydvästläge
- Morgonsol i kök och kvällssol i vardagsrum
- Gott skick
- Milsvid utsikt
- Ljusinsläpp från olika väderstreck
- Hiss
- Välskött förening
- Centralt belägen mitt i Årsta


Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Invid hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Från hallen nås dessutom en rymlig klädkammare. Säkerhetsdörr är installerad. Väl inne i lägenheten möts du av ett ljust och rymligt vardagsrum med fönster i olika väderstreck. Tack vare de generösa ytorna kan du enkelt möblera utifrån drömmar och behov. Från vardagsrummet nås lägenhetens sydvästvända balkong med milsvid utsikt. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro. Trevligt och gediget kök med gott om plats för förvaring och arbetsytor. Maskinellt utrustat med stor kombinerad kyl/frys, häll med tillhörande ugn och diskmaskin. Invid köket finns matrum för sällskap om ca 8-10 personer. Detta rum kan enkelt göras om till ytterligare ett sovrum. Utöver detta finns två rymliga och insynsskyddade sovrum med plats för dubbelsäng i båda. Fräscht helkaklat badrum med våtrumsmatta. Utrustat med badkar, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, förvaring och wc.

Allmänt om föreningen
Här bor du i en välskött och gedigen förening med koll på finanserna. Stor förening med byggnader från år 1993 med hela 120 bostadsrätter. Föreningen har god och genomtänkt ekonomi och har ingen oro för kommande avgiftshöjningar. Här bor du dessutom med ostört läge mitt i centrala Årsta.