BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby-Älvsjö

Turingevägen 70

  • 4 rum och kök
  • 129 kvm
  • Såld
  • 7140
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett mycket fin radhus i vackra Örby! 2 bra våningar om totalt 126 välplanerade kvadratmeter. Lägg därtill en helt underbar altan på baksidan i söderläge. Här kan man njuta av solen under större delen av dagen. Friköpt tomt om 242 kvm. Närhet till allt man önskar sig, bra kommunikationer, skola-förskola kort promenad bort och grönskande omgivningar. Stora och öppna Turingeparken med optimala möjlighet till lek, fotbollsspel och avkoppling ligger endast ett stenkast bort. Fastigheten har genomgått många renoveringar och är i gott skick. Garage i länga med plats för en bil samt en gemensam parkering utomhus finns tillhörande.

Det trevliga entréplanet kännetecknas av öppna ytor och en social planlösning. Rejält stort vardagsrum som går ihop med matplats och kök. För den som behöver ett extra sovrum så kan det delas av från vardagsrummet utan problem. Från köket har man utgång till den underbara altanen. Belägen i söderläge så har man solen på dagarna, delvis så har man tak över altanen om det blir för varmt. Den fina pergolan ger också en extra känsla, här kan man sitta i ostört och skyddat läge omgiven av grönska. Intill altanen har man en fin tomt med planteringar och gräsmatta, perfekt för barnens lek och för den som har gröna fingrar. Tillbaks in i huset så har entréplanet även en fin hall med bra förvaringsmöjligheter. Här finns också ingång till separat toalett och till praktisk tvättstuga. Även på radhusets framsida har man en tomt med möjlighet till liten uteplats. Rymligt förråd finns tillhörande på framsidan också.

Det övre planet är sovrumsvåningen. 3 mycket bra sovrum som alla är bra i storlek. 2 sovrum mot baksidan med utgång till den stora balkongen ovanför altanen. Det 3:e sovrummet vetter mot framsidan. Alla rummen ligger skyddat och med minimal insyn. Även bra förvaringsmöjligheter genomgående på våningsplanet. Till sist har man ett bra badrum med WC, handfat, kommod och badkar. Ett rätt perfekt våningsplan med andra ord!

Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!