BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Hakeskyttvägen 17

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 4097
  • 1012
  • 2640
Värdera din bostad

Beskrivning

Hjärtligt välkommen till en karaktärsfylld vindslägenhet i Gamla Älvsjös villaidyll med gemensam terrass och lummig och mysig trädgård. Här finns gemensamma utemöbler och loungehäng att nyttja och känslan blir som att bo i hus fast samtidigt lägenhet. Soligt gavelläge med fönster i tre väderstreck med både nyrenoverat kök och badrum. Lägenheten kan enkelt göras om till en 3:a (se alternativ planskiss). En lägenhet på attraktiv adress 10 minuter från pendeln, som måste upplevas på plats!

Bergvärme i huset och öppen fiber!

Hall
Välkomnande och möblerbar hall med härligt ljusinsläpp från takfönster och genom uppsikt över hela lägenheten. Hallen blir som lägenhetens nav och öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt. Praktisk klinker på golvet och snyggt målade väggar. Praktiskt skjutdörrsgarderob. Naturlig plats att nyttja som kontor för hemmajobbaren. 

Kök
Totalrenoverat kök med vita skåps- och lådfronter, svart bänkskiva och grått kakel ovan. Utrustat med integrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, micro, ugn, glaskeramikhäll och fläkt. Sittplats för tre personer framför fönstret med utsikt över föreningens grönskande trädgård och takåsarna. Klinker på golvet och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Härligt rum med gott om plats för både soffgrupp och matsalsdel. Underbart fönster med spröjs och utsikt över grönskan och sekelskiftesvillor. Ekparkett på golvet och gråmålade väggar. Möjlighet att öppna in till köket för en öppen planlösning. Eller att flytta ut köket och på så sätt få ett sovrum till. 

Sovrum
Kvadratiskt och lättmöblerat rum för dubbelsäng, sängbord och byrå. Karaktärsfullt med snedtak och takfönster. En hel garderobsvägg. Ekparkett på golvet och snygg dov väggfärg.

Badrum
Nyrenoverat och rymligt badrum med stilrena färgval, golvvärme och spotlights. Utrustat med wc, dusch, tvättmaskin, tvättställ och kommod. 

Förråd
Ett förråd ingår i överlåtelsen.