BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Grubbensringen 17

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • Såld
  • 8945
  • 3362
  • 11943
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett ett smultronställe omgiven av grönska mitt i hjärtat av Kungsholmen!

Väl inne i lägenheten möts du av en inbjudande känsla med genomgående luftig planlösning och moderna materialval. Här finner du vackra ytskikt samt stora fönsterpartier på rad i två väderstreck samt fransk balkong som ger härligt ljusinsläpp.

Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor, anslutning till två franska balkonger samt matplats intill köket som är i toppskick med komplett exklusiv utrustning inkl. stor vinkyl. Badrummet är helkaklat och toppfräscht med både badkar och dusch samt tvättmaskin. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Ett ytterligare rum intill köket nyttjas med fördel som kontor, gästrum eller barnrum.

Stabil och mycket välskött Brf med bl.a trevlig festlokal och rum för övernattning. HSB Stockholm administrerar förvaltningen. Fastigheten uppfördes 1996 och föreningen omfattar 73 bostadsrätter samt 1 lokal. Mer info om Brf och fastighet samt kontaktuppgifter till styrelsen framgår i bifogade pdf-dokument. Ett rymligt källarförråd tillhör lägenheten (ca 13kvm enl. nuvarande ägare). OBS: Lägenheten är registrerad som 2rok i föreningens lgh-förteckning men nyttjas idag som 3rok.

Brf hemsida: www.hsb.se/stockholm/brf/munken/boendeinfo/

Grubbensringen är ett arkitektoniskt belönat kvarter med vackra Grubbensparken som har ett eget kapell. Ett kvarter bort finns en nybyggd mindre galleria med all tänkbar service inkl. ICA kvantum, SATS, Systembolag och apotek mm. Det är även nära till både Fridhemsplan och Rådhuset. Cirka 15 min promenad till T-centralen.

Den här pärlan måste upplevas på plats, välkommen!

- Ett smultronställe omgiven av grönska mitt i hjärtat av Kungsholmen

- Toppfin och ljus

- Lugna kvarter med pulsen runt hörnet

- Härliga fönsterpartier på rad i två väderstreck med franska balkonger

- Genomgående luftig planlösning

- Stabil Brf

- Bra förvaringsmöjligheter

- Mycket fina ytskikt