BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Lännbohöjden

Fidravägen 35

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 4044
  • 1175
  • 4995
Värdera din bostad

Beskrivning

Hall
Högst upp i huset finner du entrén med vitmålade väggar och laminatgolv i träimitation. Hatthylla samt plats för skor och ytterkläder till höger.

Klädkammare
Rymlig klädkammare till höger om hallen som ger goda förvaringsmöjligheter. Golv i träimitation och vitmålade väggar.

Badrum
Stort badrum med vita helkaklade väggar. Badrummet är maskinellt utrustat med en komplett tvättpelare bestående av tvättmaskin och torktumlare. Här finns handfat med kommod, spegel, dusch, och toalettstol.

Kök
Stort kök med härligt ljusinsläpp. Goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor med vita stommar och fronter. Ovan de stora arbetsytorna i massivt trä stilrent kakel i grå färg. Köket yter ihop med
vardagsrummet och skapar optimala sociala förutsättningar. Fönsterpartier i två väderstreck bidrar till härligt ljusinsläpp. I köket finns dessutom plats för matbord. Den maskinella utrustningen består av fläkt,
kyl/frys samt, häll samt ugn. Utöver detta finns även diskmaskin. Vitmålade väggar samt eklaminat på golvet.

Vardagsrum
Rymligt rum med gott om ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här finns gott om plats för stor soffgrupp, tv-möbel samt matplats för minst 6 personer. Utgången till den oslagbara balkongen nås från vardagsrummet. Vitmålade väggar och golv i träimitation pryder rummet.

Master bedroom
Stor och rymlig master bedroom med bra förvaring i garderober med skjutdörrar i spegelglas. Stort fönster med fenomenal utsikt över vattnet och ut mot Nacka samt storstaden. Målade väggar i vitt och beige med golv i träimitation.