BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blåsut - Johanneshov

Pastellvägen 14

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 4169
  • 549
  • 5823
Värdera din bostad

Beskrivning

** BOSTADEN **
Varmt välkomna till en oerhört charmig tvåa, centralt belägen på populära Pastellvägen. Här erbjuds ni en bostad med vackra originaldetaljer, balkong i sydvästläge och ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Hemmet disponerar ett välutrustat kök i ett toppskick, med alla bekvämligheter man kan önska - spis, fläkt, kyl/frys, ugn och diskmaskin. Här är det enkelt att bjuda över på härliga middagar! Ljust och luftigt vardagsrum som förlängs av en balkong i ett skönt väst-läge. Öppen spis ej godkänd att elda i. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, arbetshörna och här finner ni även flertalet garderober för förvaring. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin, handdukstork och wc. Goda förvaringsmöjligheter i hall och till lägenheten tillhör det även ett externt förråd.

** FÖRENINGEN **
Brf Oljemålningen nr 8 består av 26 lägenheter varav alla är bostadsrätter. Föreningen bildades 1942 och äger marken. Låg belåningsgrad och föreningen innehar egna parkeringsplatser. I föreningen finns cykelförråd, källarförråd, gemensam tvättstuga och gym.

** OMRÅDET **
Ett fantastiskt läge nära två tunnelbanestationer, Blåsut och Skärmarbrink. Här bor ni i ett bekvämt promenadavstånd till Globen o Tele2:s rika nöjesutbud. Gullmarsplan når ni även enkelt som erbjuder flertal restauranger, shopping och matbutik samt tvärbana och tunnelbana. Man tar sig även lätt med cykel eller till fots till Skanstull med ännu större utbud av restauranger, caféer och barer.