BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen - Liljeholmskajen

Blekegatan 5, 1 tr

  • 4 rum och kök
  • 91 kvm
  • Såld
  • 3564
  • 183
  • 3829
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett attraktiv och barnvänlig område finner ni denna rymliga omgjorda 4:a med två rymliga balkonger med både för- och eftermiddagssol. Lägenhet är mycket välplanerad och erbjuder rejäla fönsterpartier i två väderstreck som släpper in rikligt med ljus in i lägenheten. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge. På sommaren kan ni ta er ett dopp från badbryggan som ligger ett stenkast från bostaden. Garage finns i huset!

Vardagsrummet är stort, ljust och rymmer utan problem en ordentlig soffgrupp, fåtölj, bord och mycket mer om så önskas. Det finns gott om plats för matbord till ca 6-8 personer. Från vardagsrummet når ni ut till den härliga balkongen, en av två balkonger som lägenheten har att erbjuda. Denna har behaglig eftermiddagssol och under sommartid blir balkongen som ett extra rum, det ryms både bord, sittgrupp och mycket mer än så. Den andra balkongen vetter mot föreningens trevliga innergård.

Bostaden erbjuder ett fint och fullt utrustat kök med gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor. Bra avställningsyta tack vare en praktisk köksö som binder samman rummen. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, spishäll, fläkt, diskmaskin samt integrerad ugn.

Lägenheten har tre rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Det ena sovrummet är något större med plats för dubbelsäng, sängbord samt mycket bra förvaring tack vare flertaket garderober. Det andra två sovrummen passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum.

Hallen är mycket rymlig med goda avhängningsmöjligheter samt bra förvaring i form av garderober.  Här finns det gott om plats att ställa barnvagnen. Ytterligare förvaring erbjuds i rymlig klädkammare. Badrummet är stort och ligger i anslutning till hallen. Ett fräscht helkaklat badrum med golvvärme, wc, badkar samt en mycket praktisk tvättavdelning med förvaring ovan.

Populärt läge vid Liljeholmskajen med närhet till mycket bra kommunikationer, Liljholmskajens service såsom flertal restauranger, gym, vårdcentral, livsmedelsbutiker, lekplatser samt skolor och dagis. Fantastiska träningsmöjligheter runt Årstaviken och dess natur med elljusspår, utegym, badbryggor och härliga promenadstråk. Till Södermalm når ni med en promenad på ca 10 min.

Varmt välkomna på visning!