BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Orminge

Ormingeringen 41

  • 3 rum och kök
  • 93 kvm
  • Såld
  • 4386
  • 520
  • 923
Värdera din bostad

Beskrivning

Inglasad & insynsfri balkong - Orminges bästa förening - Två st helkaklade badrum - Gott om förvaringsmöjligheter - Optimalt planerad - Stabil förening, ca 2982 kr lån/kvm - Skolor och förskolor ett stenkast bort

** BOSTADEN **

Söker ni en hemtrevlig och välskött bostad med Orminges bästa läge? Äntligen finns chansen att förvärva denna kvadratsmarta pärla! Bostaden erbjuder en optimal planlösning för en familj med stora sovrum, två helkaklade badrum och gott om sällskapsytor. Lägenheten ligger dessutom i den bostadsrättsförening i Orminge med starkaste ekonomi. Här bor ni högst upp i huset med inglasad balkong. Föreningen är gammal och otroligt stabil med endast 2982 kr lån/kvm där tv, bredband, och el-näthandeln är inkluderad i avgiften.

Bostaden är i ett gott skick och har en optimal planlösning barnfamiljen. Planlösningen disponerar två stora sovrum, ett generöst vardagsrum, välutrustat kök, inglasad balkong, samt att man också har två badrum med dusch för att slippa trängseln på morgonen. Det större badrummet är perfekt planerat med tvättmaskin, torktumlare, kommod, WC och dusch. Det andra badrummet är utrustat med dusch, wc och vit kommod.

De två sovrummen är välplanerade för säng och klädförvaring. Här är det lätt att förändra planlösningen om fler sovrum behövs. Det finns även en separat klädkammare i bostaden för extra förvaring. Köket har gott om förvaring och stora arbetsytor samt är fullt utrustat maskinellt med spishäll, köksfläkt, ugn, mikro, kyl och frys och en diskmaskin. Från köket tar du dig ut till den fina inglasade balkongen med rogivande natur framför och ingen insyn!

** FÖRENINGEN HSB BRF RUBINEN **

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften även så el-näthandels avgiften. Den förbrukade elen kommer på hyresavin. Det enda man behöver teckna separat är en hemförsäkring. Föreningen har fräscha trapphus och hiss. Billig parkering och en stor populär föreningslokal kan nyttjas. I denna förening finns även de externa förråden på samma våningsplan som lägenheten är belägen inne i trapphusen. Går även att hyra extra förråd.