BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Järla gårdsväg 23, 5 tr

  • 3 rum och kök
  • 87 kvm
  • Såld
  • 3666
  • 506
  • 2277
Värdera din bostad

Beskrivning

Söker du insynsskyddat läge och kvällssol på balkongen?
Välkommen till denna fina 3a i populära Järla Sjö. Här bor du i soligt läge, sjöglimt och balkong i västerläge med sol från lunch till sen kväll.

Lägenheten har ett ljust och stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Här ryms soffgrupp och matplats om 4-6 personer. Målade väggar och parkettgolv. Köket är fräscht med luckor i vitt och bänkskiva i laminat och diskbänk. Vitvaror såsom kyl/frys i vitt, spis, diskmaskin och fläkt i rostfritt. Här finns härligt burspråk som skapar en trevlig matplats. Bra arbetsytor och förvaring i skåp och hyllor. Master bedroom rymmer stor säng, sängbord och förvaring i garderober. Härifrån nås även bostadens trevliga och möblerbara balkong med sydvästläge, här njuter du av solen från lunch till kväll. Vägg i vägg ligger lägenhetens andra sovrum som idag används som barnrum. Här ryms säng, skrivbord och bra golvyta för lek. Båda sovrummen ligger fritt med utsikt över området och med trevlig sjöglimt. Där köket är beläget idag kan man skapa ytterligare ett sovrum genom att flytta köket till vardagsrummet (se alternativ planlösning). Badrummet är helkaklat i neutrala färger. Här finns badkar, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk, toalett, handfat, skåp och spegel. Trevlig hall med plats för avhängning och intill ligger lägenhetens förråd. till Lägenheten har även vackra fönsterbrädor i sten. 

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15 och eller med Saltsjöbanan till Sickla eller hela vägen ut till Saltsjöbaden.  Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030.