BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Segersäng

Plogfåran 1F

  • 4 rum och kök
  • 84 kvm
  • 2.995.000 kr
  • 2402
  • 141
  • 6417
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu har inflyttningen börjat!

Välkommen till detta nyproducerade BR radhus i populära och barnvänliga Segersäng by som bjuder på en självklar gemenskap mellan grannar.

Plogfåran 1F är disponerat på två plan med modern tilltalande planlösning. På övre plan finner vi tre bra sovrum samt ett helkaklat badrum. Nedre plan erbjuder ett helkaklat stort badrum, stilrent ljust ballingslöv kök med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter med öppen planlösning mot det generöst tilltagna allrummet. Från allrummet tar man sig ut på baksidan som erbjuder en trädäckad altan och gräsyta med plats för lek och njutning i goda vänners sällskap.

Missa inte denna chans att förvärva drömbostaden i ett idylliskt kvarter! Belägen i populärt och barnvänligt område med närhet till förskolor, vackra strövområden och bra kommunikationer.

- Inflyttning påbörjad!
- Modernt hem!
- Barnvänligt område
- Nära kommunikationer
- Nära förskolor
- Nära natur

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 4 rum och kök varav 3 sovrum. Föreningen Bostadsrättsföreningen Segersäng By.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.995.000 kr . Månadsavgift 4 834 kr (Vatten, bredband (Obligatorisk avgift för bredband tillkommer om 299kr/mån) ingår). Andel i föreningen är 6.25 %.

Driftskostnad

Totalt 2 167 kr/mån (26 000 kr/år) varav värme 1 167 kr/mån, el 1 000 kr/mån.

Byggnadsår
2020

Föreningen

Byggnaderna
Föreningen innehar 16st bostadsrättsradhus i 4st radhuslängor.
Fördelning enl följande:
16st 4 rum och kök, 84 kvm.

Förråd
3 kvadratmeter kallförråd intill entré ingår till varje radhus.

Parkering
Till varje radhus ingår en parkeringsplats. Ytterligare 8st parkeringsplatser finns för uthyrning för 500kr/månad.

Mark
Föreningen äger marken.

Områdesbeskrivning

Segersäng By är idag ett eget samhälle med förskola, pendeltågsstation och avfart från motorvägen till Nynäshamn och Stockholm.

Service och butiker
Ett mindre centrum med service hittar du i Ösmo och Västerhaninge. Vill du storhandla finns bra affärer och större utbud av service i Nynäshamn och Haninge.

Kommunikationer
Från området är det en kort promenad till Segersängs egen pendeltågsstation och påfart till väg 73. Det är inte långt till stan, med bil tar det en halvtimme till Globen och pendeltåget till centralen tar runt 40 minuter.

Skolor och förskolor
I Segersäng By ligger Segersäng förskola som bland annat fokuserar på pedagogik och rörelse med närheten till skog och gårdsmiljö. För skolbarnen i åk 1-9 stannar skolbussen i området och tar barnen till och från Ösmo. Gymnasium finns i både Nynäshamn och Haninge.

Fritid, kultur och nöje
I centrala Nynäshamn finns en välbesökt gästhamn med trevliga sjöbodar, mysiga hamnkrogar som serverar delikata middagar och Nynäshamns rökeri där du handlar havets läckerheter. Här finns många smultronställen att upptäcka. Härliga badstränder i Lövhagens friluftsreservat, badplatser vid Rangsta, Gindsjön och Muskan. Torö Stenstrand hör till de vackraste stränderna i länet. Där finns bland annat Sveriges bästa våg- och kitesurfing.

För golfare ligger den vackra 36-hålsbanan Nynäshamns GK i Körunda som också har ett trevligt hotell med restaurang. Hit är det promenadavstånd från Segersäng.

Ridskolor finns i Nynäshamn och Ösmo och en mängd privata stall ligger runtom för dig med egen häst.

Segersäng Båtklubb
Några kilometer från området, vid havet i Landfjärden, har vi byggt tre bryggor med 60 båtplatser av varierande storlekar. Här kan mindre motorbåtar och segelbåtar samsas. Från båtklubben har du nära till öppet vatten på Horsfjärden och Mysingen. Ta båten till utflyktsmål såsom Landsort, Utö eller Dalarö. Här hittar man härliga sandstränder och mysiga skärgårdskrogar.