BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltängen

Ugglevägen 17E, 1tr

  • 1.5 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 3862
  • 594
  • 4042
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 1a i Saltängen med helt utan insyn. Här är det bara att flytta in. Bostaden ligger i ett perfekt läge med balkong i söderläge för att njuta av dagens bästa soltimmar. Den lummiga utsikten mot natur från balkongen måste upplevas på plats! Här bor man även i direkt närhet till bussar in till city, gåavstånd till vatten, matbutiker och mycket mer.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som är generös tilltagen och har bra förvaring av inbyggda garderober med vackra originaldetaljer. Från hallen nås det helkakklade badrummet utrustat med WC samt dusch.

Köket är mycket fint renoverat där varje kvadratmeter kommer till användning. Generösa arbetsytor på bänkskiva i trä perfekt för matlagning. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis/ugn samt diskmaskin. Här får man enkelt plats med matgrupp för 4-6 personer.

Bostadens vardagsrum är öppen och ljust och är den perfekta samlingsplatsen för vänner. Här ryms enkelt soffa, tv-möbler samt annat möblemang om så önskas. Här är även rummet smart avskärmat med garderober för att dela av vardagsrum med sovalkov. 

I anslutning till vardagsrummet nås den härliga balkongen med söderläge och vacker lummig utsikt.

Detta är en bostad i ett toppenläge. 

- Charmig, bara att flytta in
- Ingen insyn
- Nära naturen och havet
- Bra kommunikationer ett stenkast bort
- Rymlig balkong
- Renoverat kök med matplats