BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Katarina Bangata 59 A, vind

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 5511
  • 11
  • 4265
Värdera din bostad

Beskrivning

VINDSLÄGENHET + TERRASS  + TAKBJÄLKAR + EXKLUSIVT RENOVERAD

Varmt välkommen till en av Södermalms finaste vindslägenhet där varje kvadratmeter kommer till sin rätt med noga utvalda material val. Lägenheten är belägen i hjärtat av Södermalm ett stenkast bort från populära SoFo. En unik och ljus vindslägenheten med himlen som närmsta granne. Här möts ni av typiska detaljer för en vindslägenhet så som generös takhöjd, takbjälkar, takfönster och mycket mer! 

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande och ljus hall med goda avhängningsmöjligheter och skoförvaring. För den som önskar kan ni utnyttja takhöjden som sovloft eller förvaring. Hallen leder dig in till lägenhetens samtliga rum. Kök och vardagsrum har en social planlösning som är alldeles utmärkt för dig som gillar att bjuda hem vänner och familj på middagar och mingel! Köket är exklusivt renoverat med fokus på design och funktion.  har gott om arbetsyta i form av bänkskiva i marmor och förvaring bakom trendiga luckor i mörkblå nyans. Här finns även plats för ett stort middagsbord! Stora fönsterpartier i både kök och vardagsrum som släpper in rikligt med ljus med himlen och söders takåsar som närmsta granne! Köket är utrustat med all maskinell utrustning så som diskmaskin, ugn, induktionshäll, kyl/frys och fläkt. Från köket nås den insynsskyddade och högt belägna terrassen där du kan njuta av ditt kaffet i morgonsolen. 

Vardagsrummet är väl tilltaget med gott om plats för soffgrupp samt förvaringsmöbler. Ljuset flödar från det stora fönsterpartiet och skapar i kombination med den generösa takhöjden en härlig känsla av rymd oavsett årstid. Från ena fönstret nås utgång till en brandbalkong. Längs väggen i vardagsrum och sovrum finns dolda kattvindar som möjlighet för utökad golvyta eller förvaring (detta bör kontrolleras med föreningen). Från vardagsrummet nås lägenhetens rofyllda sovrum via industriglasparti. Glaset skärmar av sovrummet helt perfekt och ger ett härligt ljusinsläpp trots att glaspartierna inte är helt transparent. Här finns gott om plats för dubbelsäng, garderobsvägg och övrigt möblemang.  Finns potential att bygga terrass från sovrummet (information från säljaren, ej bekräftat av föreningen ännu).

Från hallen nås ett lyxigt badrum som är något utöver det vanliga! Med takfönster ovanför badkaret och en generös takhöjd är rymden påtaglig. Även i detta rum så har takbjälkarna tagits fram. Exklusiva material val och design som plockat ur en inredningstidning. På golvet ligger fiskbensmönstrat klinkers i marmor och på väggarna sitter vitt kakel. Taket är målat i en grånyans och gifter sig helt perfekt med de övriga materialvalen. Badrummet är fullt utrustat med både badkar, dusch med glasväggar, vägghängd wc, handfat med tvättställ i marmor och kombinerad tvättmaskin. Gott om plats för förvaring och avlastningsytor via bla. marmorskiva ovan tvättmaskin.  

Detta är sammantaget en lägenhet som passar den mest kräsna som söker ett unikt boende med exklusiva material val. Lägenheten måste upplevas på plats! Ni bor även i en solid förening med mycket bra ekonomi och parkeringsplatser för medlemmarna (fn.kö).