BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Handen

Parkvägen 1

  • 2 rum och kök
  • 63.5 kvm
  • 1.595.000 kr Utgångspris
  • 5008
  • 170
  • 886
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Parkvägen 1!

Här finner vi det optimala boendet för dig som värdesätter fritiden lika mycket som din boendemiljö. Här bor du ostört på 3:e våningen med hiss och inglasad balkong. Med sitt mikroläge har du direkt närhet till dagligvaruhandel, kommunikationer, centrum, vårdcentral, förskolor och skolor.
Bostadens alla rum är varsamt renoverade med ljusa materialval som ger en modern känsla. Köket erbjuder lika god förvaring som arbetsytor vilket hjälper även den mest kräsne hemmakocken att slipa på sina kulinariska egenskaper.

Det tilltagna vardagsrummet har gott om naturligt ljusinsläpp tack vare flertalet fönster i olika väderstreck och här finner vi även utgången till den underbara inglasade balkongen. Utöver detta så har vi ett bra sovrum med plats för dubbelsäng och ett tilltaget fräscht badrum samt en klädkammare för all typ av förvaring.

Så med andra ord har ni här boendet som ni väntat på!
Varmt välkommen med ditt intresse.

- Hiss
- Inglasad balkong
- Nära handel
- Nära kommunikationer
- Nära förskolor & skolor

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 3/4, hiss finns. Lägenhetsnummer 041. Föreningen Brf Syrenen 1.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 1.595.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 5 436 kr (Värme, Vatten, , kabel-TV (grundutbud), El ingår). Andel i föreningen är 0.4921 %.

Driftskostnad

Totalt 180 kr/mån (2 160 kr/år) varav försäkring 180 kr/mån.

Föreningen

Byggnadsår
1988

Uppvärmning
Fjärrvärme

Ventilation
FTX och frånluft med återvinning.

Föreningen
Föreningens fastighet består av 8 flerbostadshus med totalt 179 st lägenheter, 1 lokal med bostadsrätt samt 3 lokaler med hyresrätt. Totala boytan är 13 919 kvm. Lokalerna är i dagsläget uthyrda till Massage & Friskvård, Wellnes Center och skolläkare/skolsköterska. Lån/kvm 9 272 kr. Föreningen gick med ett positivt resultat från 2018 med 2,256 mkr (exkl. avskrivningar på 1,166 mkr).

Lägenhetsfördelning:
23 st 1 rok
72 st 2 rok
22 st 3 rok
62 st 4 rok

Utförda renoveringar
Bytt operatör för TV och bredband
Bygga ytterligare lägenhetsförråd
Renoverat parkbänkar
Tvättat balkongfronterna
Planterat ersättningsträd i parken och vid Runstensvägen
Renoverat entréer
Anticimex försäkringsärende
Borttagning av utomhusleksaker som ej var godkända enl. nya EU-direktiv. 

Kommande renoveringar
Inga större planerade renoveringar.

Tv och bredband
Föreningen har tecknat ett nytt avtal med Telia som har byggt ett fibernät för internet (100/100 Mbit/s), inspelningsbar TV (paketet lagom) samt bredbandstelefon (samtalskostnad ingår ej). Dessa ingår i månadsavgiften.

Gemensamhetsutrymmen
I föreningen finns en gemensam tvättstuga, grovsoprum, föreningslokal för fester 500 kr/dygn, övernattningsrum för 2 personer 300 kr/natt och en bastu. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Parkering
Föreningen har både garageplatser 270 kr/mån och utomhusparkering 170 kr/mån. 

Mark
Föreningen äger marken.

Ägande
Juridisk person godkänns ej. Delat ägande är ok.

Överlåtelseavgift
1 182 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift
476 kr. 

Föreningens kontaktuppgifter
www.syrenen1.se/

Rumsbeskrivning

Hall
Välkomnande hall med plats för gott om avhängningsmöjligheter. Väggarna pryds av ljus färgsättning och på golven finner vi laminat.

Vardagsrum
Tilltaget ljust vardagsrum med plats för soffgrupp och övrigt möblemang om så önskas. Här finner vi även utgången till den underbara balkongen. På golven finner vi parkett och väggarna går i ljus färgsättning.

Kök
Bra arbetskök med god förvaring och arbetsytor. Ljusgråa luckor och vitt kakel ger en modern finish med den mörka bänkskivan. Plats för matbord med härlig utsikt. Utrustning såsom: Ugn med spis, fläkt samt fullstor kyl och frys.

Sovrum
Härligt insynsskyddat sovrum med gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang om så önskas. Väggarna går i ljusa toner och på golven finner vi laminat.

Badrum
Stort delvis kaklat badrum med utrustning såsom: WC, handfat, spegelskåp med belysning, duschhörna, tvättmaskin samt torkskåp.

Klädkammare
Väl tilltagen klädkammare med gott om plats för det mindre kontoret om så önskas. Kan med enkla medel anpassas efter just dina behov. Väggarna går i ljusa toner och på golven finner vi laminat.

Balkong
Underbar balkong med en härlig utsikt. Här kan många lata sommarkvällar avnjutas i gott sällskap.