BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ösmo

Kyrkbacken 2080

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 3766
  • 146
  • 7250
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till naturnära Kyrkbacken 2080 i trevliga Ösmo. Här finner vi ett hus med stora renoveringsbehov om 46 kvadratmeter + loft. Chansen att renovera och sätta din prägel. Välplanerad och lummig tomt om 899 kvm där många möjligheter ges för ditt framtida boende! Vid entrén till tomten finns det plats för parkering Trevlig trädgårdstomt med flera fruktträd och bärbuskar samt odlingslådor. Bakom huset finner en klassisk jordkällare med bra förvaringsmöjligheter.

När du kommer in i huset finns hall med avhängningsmöjligheter, badrum med wc, dusch och handfat, kök med gammal vedspis, diskbänk, spis och kyl/frys. I entréplan finns även ett vardagsrum, i dagsläget är golvet bortrivet och rummet är inte i bruk. På övre plan/loftet finner vi ett allrum och sovrum.

Gillar du naturlivet och att bo med en lantlig känsla men ändå ha närheten till arbetet in mot Stockholm är Ösmo perfekt för dig. Med bil via väg 73 tar du dig till Globen på ca 35 minuter och Haninge på ca 20 minuter.

Information från kommunen: (Kontakta ansvarig mäklare för mer information).
- Fastigheten är belägen inom ett bebyggelseområde med högt kulturhistoriskt värde (se bild) över hela området gäller därmed förvanskningsförbudet PBL 8 kap. 13 §.
- Fastigheten är även berörd av vattenskyddsområde Älby (se bifogat urklipp nedan).
- Det kan bli svårt att få tillstånd att både riva en byggnad inom området och även att få ett nytt bygglov.