BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge - Saltsjö-Boo

Ormingeringen 62A, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 82.4 kvm
  • Såld
  • 5724
  • 1096
  • 1248
Värdera din bostad

Beskrivning

Toppfin och ljus bostad högt upp i huset! 

Bostaden är stilren och har en optimal planlösning med stor social yta i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden är fullt utrustad maskinellt med genomtänkt planering och goda förvaringsmöjligheter. 

De två sovrummen är välplanerade med gott om plats för för säng och klädförvaring. Badrummet är helkaklat med mörkt klinkergolv, perfekt planerat med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och förvaring i skåp ovanför. Vit kommod, WC, handdukstork samt dusch, elburen golvvärme som fulländar komforten. Välkomnande hall med klinkergolv med behaglig golvvärme, bra förvaring i platsbyggd garderob med spegelskjutdörrar. Den sociala ytan har ett fantastiskt ljusinsläpp med öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum. Köket har gott om förvaring och stora arbetsytor i och med köksön. Köket är fullt utrustat maskinellt med induktionshäll, köksfläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikro, diskmaskin och en fullstor kyl och frys i rostfritt. Från vardagsrummet tar du dig ut till den mysiga balkongen

Golvet är genomgående ljus parkett med undantag för badrum och hall där mörkt klinker ligger. Hela bostaden har ljusa målade väggar. 

- Toppskick rakt igenom 
- Bara att flytta in
- Fullt utrustad maskinellt
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min, 50 m från bostaden