BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen - Liljeholmskajen

Liljeholmsvägen 32, vån 8 av 9

  • 3 rum och kök
  • 77.5 kvm
  • Såld
  • 385
  • 3461
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu har ni möjlighet att flytta till ett fantastiskt boende med en rymlig balkong om 13 kvm och magisk utsikt mot city, ritat av den uppmärksammade arkitekten Sanna Hederus. Dessa lägenheter är sällan till salu och här är en av den välrenommerade föreningen Rosteriets bästa 3:or, näst högst upp i huset på våning 8. Balkongen erbjuder sol från tidig eftermiddag fram till solnedgång med utsikt över Trekantensjön, Mälaren och Essingeöarna samt kanalen i Hornstull. Här kan du avnjuta den spektakulära utsikten och se solen gå ner över Stockholm.

I lägenheten välkomnas du av en öppen planlösning med en ordentlig köksö som binder samman köket och vardagsrummet och bjuder in till socialt umgänge. Köket är stilrent med jordnära toner, har flera praktiska arbetsytor och gott om förvaring. Här kan du stå och laga mat och umgås samtidigt som ni beskådar den fina utsikten från köksön. Den maskinella utrustningen kommer från Siemens och består av induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys i full höjd.

Vardagsrummet har gott om utrymme och erbjuder ovanligt stora fönsterpartier med ett rikligt ljusinsläpp. Den generösa takhöjden på 2.70 m skapar, tillsammans med fönsterpartierna, en inramning av staden som smälter ihop fint med den moderna arkitekturen. Vardagsrummet rymmer utan svårigheter en soffgrupp med fåtölj och soffbord samt en ordentlig matplats för 8 personer eller fler. Planlösningen och den generösa balkongen gör att större sällskap kan socialisera i lägenheten med gott om plats att röra sig på.
 
Från vardagsrummet nås lägenhetens fantastiska balkong med plats för både loungedel, matplats och grill. Balkongens höga läge erbjuder vidsträckt utsikt in mot City med en härlig glimt över Mälaren, sjön Trekanten och kanalen i Hornstull där man kan se båtarna åka förbi. Här kan ni avnjuta eftermiddags- och kvällssol.

Lägenheten har två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Det finns även en rymlig klädkammare i lägenheten. Båda sovrummen har fått en härlig och rogivande kulör på väggarna som ramar in fönstren utmärkt. Detta gör att den fantastiska utsikten blir ännu mer framträdande. I det stora rummet finns det gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt mycket bra förvaring tack vare flertalet inbyggda garderober. Det andra sovrummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum.

Hallen är välkomnande och rymlig med bra förvaring. I anslutning till hallen ligger badrummet som är mycket smakfullt och modernt inrett. Utrustningen består av toalett, kommod med matchande spegelskåp, dusch med glasvägg, golvvärme samt en mycket praktisk tvättavdelning med torktumlare och tvättmaskin under bänk och förvaringsskåp ovan.

Bostaden är belägen i dynamiska Liljeholmen med Stockholms kanske bästa kommunikationer. Det finns både T-bana, tvärbana, bussar, inklusive flygbussarna utanför dörren och närhet till Årstabergs pendelstation. Tunnelbanan ligger direkt utanför porten och tar er in till Stockholm Centralstation på 10 minuter. På gångavstånd har du Vinterviken, Hornstull och Aspudden med mysiga parker, natur och badstråk.
 
Arkitekterna bakom Rosteriet har tagit hänsyn till alla detaljer som bidrar till en trivsam och bekväm vardag, vilket har gjort att Brf Rosteriet är en av de mest eftertraktade bostadsföreningarna i området. På husets innergård finns ett loungeområde med ett väl tilltaget soldäck och en pool, samt en mindre pool för de små barnen. Varje våningsplan har ett eget barnvagnsförråd och i källaren finns garage med lediga garageplatser. I byggnaden finns även ett café (där föreningsstämmorna brukar hållas) och en förskola. Husets exteriör och interiör har väl genomtänkta designval och fin belysning.
 
Varmt välkomna på visning!