BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Zinkens väg 27, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 2666
Värdera din bostad

Beskrivning

I och med Covid-19 kommer visningen att utföras med begränsat antal spekulanter på plats samtidigt. Ber därför samtliga spekulanter att boka in er på visningstid på hemsidan. På så vis kan spekulanterna delas upp i olika tider för att minimera smittorisken. 

Med himlen runt hörnet och utsikt över Tantolundens grönska finns detta ljusa och trevliga hem med högt och fritt läge. Här kan alla årstiderna skådas direkt från bostaden. Stor balkong i soligt söderläge med sol hela dagen och utan trafik i närheten. Bostaden är belägen högt upp i huset utan insyn. Badrocksavstånd till stranden och bryggorna vid Mälarens glittrande vatten.

Rymligt vardagsrum med rofylld utsikt över parken, stort sovrum, kök med generös matplats, nyrenoverat badrum och stor klädkammare. Möjligt att bygga om till 3 rok. Se alternativ planlösning.

Välkommen hem på visning.

Vardagsrum
Underbart vardagsrum med härlig känsla av ljus och rymd med dess stora fönsterytor i soligt söderläge med fri utsikt och generöst ljusinsläpp. I rummet finns det gott om plats för såväl matrumsmöbler samt vardagsrumsmöblemang. Ljusa väggar och vackert ekparkettgolv. Från vardagsrummet nås hemmets balkong i soligt söderläge.

Balkong
Rymlig och avskild balkong högt upp i huset och blickar ut över kolonilotter, träd och grönska. Söderläget ger sol hela dagen. Det finns ingen trafik som stör. Balkongen blir en förlängning av lägenheten och den tilltagna storleken inrymmer ordentliga balkongmöbler samt plats för odlingsprojekt. 

Kök
Stort och trevligt kök med vita köksluckor och generös fin arbetsbänk. Här finns massor av förvaring i både över- och underskåp. I köket finns en stor matplats med utrymme för 6-8 matgäster. Utrustat med kyl/frys, elspis, samt köksfläkt. 

Sovrum
Det stora sovrummet i hemmet är beläget mot Tantolundens lummiga grönska. Här är insynsfritt, tyst och rofyllt. Det finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och flertalet garderober.

Badrum
Stort och fint badrum med vita helkaklade väggar och grått klinkergolv. Badrummet helrenoverades fackmannamässigt 2018. Utrustat med golvvärme, vädringsfönster, wc, dusch, tvättställ och spegelskåp.

Hall
Lägenheten ligger längst ut på loftgången vilket skulle kunna användas som en extra uteplats. Här passerar inga grannar och endast det frostade badrumsfönstret vetter mot gången. I hallen finns flertalet garderober som lämnas kvar till köparen.

Klädkammare
Från hallen nås bostadens rymliga klädkammare.

Förråd
Till bostaden hör ett förråd om ca 8 kvm.

Utförda renoveringar i lägenheten
2018 Totalrenoverat badrum, kvalitétsintyg finns
2017 Ny induktions-spis/ugn Gorenje samt ny kolfilterfläkt Gorenje
2016 Ommålning av väggar och tak i vardagsrum
2008 Byte av skåpsluckor i kök samt nytt laminatgolv
2008 Nytt parkettgolv i hall, sovrum, garderob
2008 Nytt kyl/fys skåp.