BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra

Vedevågslingan 12 1tr

  • 4 rum och kök
  • 86 kvm
  • Såld
  • 3118
  • 446
  • 2585
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna utmärkta lägenhet med välutnyttjade ytor som verkligen bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Äntligen en 4a i renoverat fint skick, bara flytta in.

 Här möts man av en klassisk planlösning från 50-talet med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en generös balkong helt utan insyn med solens strålar under stora delar av dagen - verkligen en oas att njuta i och ett extra rum under tidig vår och sen höst - harmoni är ordet!

Lägenheten är renoverad och i utmärkt skick. Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär och utsikten från samtliga rum skänker verkligen en harmonisk känsla till hela bostaden. Ett boende att trivas i året runt!

- utmärk skick
- stor balkong
- skuldfri förening
- närhet t-bana
- bara flytta in

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Utgång till balkongen och solens strålar under stora delar av dagen. Ekparkett på golvet. Tapetserade väggar. 

BALKONG
En utmärkt balkong som har plats för matplats eller cafébord, samt grönskande odlingar. Men framförallt är det förstås det härliga solläget med sol under hela dagen. Väljer man att glasa in balkongen har man ett extrarum året runt. 

BADRUM & WC
Ett renoverat modernt badrum från 2019 badkar, handfat och uttag för tvättmaskin. 

KÖK
Ett fint och modernt kök från 2018 med fokus på matlagning. Bra med plats för matbord och socialt umgänge, goda arbetsytor och förvaring - suverän köksö. Köksutrustningen består av kyl/frys, spis med ugn samt en spisfläkt. 

SOVRUM 1, 2, 3
Tre rofyllda sovrum utan insyn. I rummen finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. Inbyggda garderober för god förvaring. 

HALL
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter och plats finns för extra förvaring om så önskas. 

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.