BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Svärdlångsvägen 27, 2 tr

  • 4 rum och kök
  • 105.5 kvm
  • Såld
  • 4126
  • 403
  • 5307
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Här erbjuds en klockren Årstapärla med bevarat original. En lägenhet för dig som med enkla medel vill sätta din egen prägel. Belägen i populär och gedigen bostadsrättsförening med låg belåning. Här bor du med naturen och parkområde som närmsta granne endast ett stenkast från mycket bra kommunikationer, Årstaviken och Årsta torg.

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter i direkt anslutning till entrén. Säkerhetsdörr är installerad. Ljust och fräscht kök med härlig och rogivande och lummig utsikt. Gott om plats för arbetsytor och praktiska förvaringsmöjligheter. Matplats för sällskap om ca 6-8 personer. Maskinellt utrustat med avfallskvarn, fullstor kyl och frys, diskmaskin, spis med tillhörande ugn och fläkt. Invid köket finns lägenhetens förråd som enkelt går att nyttja som ytterligare ett rum. Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och övrig möblering så som fåtölj eller tv-möbel. I vardagsrummet finns dessutom gott utrymme för matsalsmöblemang. Här erbjuds välbevarade detaljer i original så som fönsterbrädor och golv. Utgång till rymlig balkong mot lummigt parkområde. Helkaklat badrum medvåtrumsmatta som är utrustat med wc, badkar och förvaring. Ljusinsläpp från badrumsfönster. Utöver badrummet finns även en separat och renoverad wc med tillhörande dusch. Lägenheten erbjuder tre insynsskyddade och rymliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng och garderober i samtliga.

- Lediga parkeringsplatser i föreningen för 500 kr per mån
- Insynsskyddat läge
- Badrum och separat wc
- Hiss i huset
- Bevarat original
- Lummig omgivning
- Rymlig balkong med lummig utsikt
- Bra förvaring
- Välskött förening
- Nära naturen
- Klockrena kommunikationer
- Närhet till Årstaviken och Årsta torg

Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Gesunden är en stabil förening som bildades byggåret. Föreningen består av fyra flerbostadshus med 46 bostadsrätter. Gedigen förening med ordning och reda på finanserna. Låg belåning om 4525 kr per kvm och tomrättsavtal om löper ut år 2029.