BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla - Ekudden

Ekgränd 1, 6tr

  • 2 rum och kök
  • 64 kvm
  • Såld
  • 3319
  • 586
  • 620
Värdera din bostad

Beskrivning

Utsikt över Järlasjön - Lättillgängligt garage via hiss - Gångavstånd till både sickla köpkvarter och Järla Sjös badbryggor - Exemplariskt välskött förening

Äntligen får jag nöjet att presenterar ytterligare en fantastiskt fin lägenhet i utmärkta Brf Ekuddshöjden! Den här gången är det på sjätte våningen; en utmärkt gaveltvåa om 64kvm med solig södervänd balkong mot Järlasjön.

Lägenheten är nyproducerad med huset 2011 och håller en modern och fräsch standard. Bostaden fördelas på: En rymlig hall med garderober och tillhörande klädkammare/förråd, öppet vardagsrum/kök som kan öppnas upp ytterligare genom att flytta kyl & frys (se alternativ planlösning) med fönster i två vädersträck, rymligt sovrum som med tar emot dubbelsäng och förvaringsmöbel och som enkelt kan byggas om till att ha en egen klädkammare (se alternativ planlösning), helkaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare under platsbyggd arbetsbänk. Sist men sannerligen inte minst har du en rymlig balkong mot vattnet i härligt söderläge. Här avnjuts såväl frukost som lunch, fika och middag innan solen går ner på kvällen!

Underbart område med både natur och goda kommunikationer, bästa balkongläget, utsikt mot vattnet, källargarage åtkomligt med hiss som tar dig hela vägen upp till lägenheten och en förening som gör alla rätt! Vad mer kan man önska?

Välkommen på visning!