BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Telegrafberget - Saltsjö-Boo

Semaforvägen 57

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 3797
  • 647
  • 5079
Värdera din bostad

Beskrivning

KOM HIT OCH NJUT!

En ny tid väntar för Telegrafberget. Industrin är borta och nu börjar det fyllas av vackra bostäder med liv och rörelse. Ett område som verkligen behöver upplevas på plats!

Denna tvårummare med magisk utsikt mot Stockholms inlopp, är riktigt bra disponerad och känns faktiskt större än vad den är. Generöst stora fönster gör att lägenheten badar i ljus och havsutsikten är hela tiden närvarande. 

Vackra material och sobra färger genomgående i hela bostaden. Vitpigmenterat ekgolv och ljust målade väggar. Allt i nästan nyskick!

Väl tilltagen balkong. Här njuter du av vyn ut över Stockholms inlopp och all dess båttrafik. De stora färjebolagens tidtabeller kommer du snabbt att lära dig här. På balkongen får du plats med ditt utemöblemang och har du ett intresse för blommor och planteringar, ja då har du fina möjligheter till det här. Balkongen blir en perfekt plats för dig att sola, slappa och umgås. Att den är inglasad gör att den upplevs som ett extra rum. Här blir inte sakerna blöta!

Fullt utrustat kök med bra arbetsbänk och full maskinell utrustning. I anslutning till köket ligger vardagsrummet som badar i ljus från de väl tilltagna fönsterpartierna. Luftigt och lättmöblerat. Här blir det lätt att umgås med familj och vänner.

Sovrummet känns stort och har flertalet garderober. Gott om plats för nattygsbord och även ett skrivbord om så önskas. Även här är utsikten riktigt härlig mot vattnet.

Väl tilltaget badrum som givetvis är helkaklat, utrustat med dusch, kommod, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och extra skåp.

Säljarens egna ord: ” Det bästa med lägenheten är utsikten, det är väldigt tyst & skönt! Man hör varken grannar eller byggandet. Den är väldigt ljus & fin, man blir glad så fort man kommer in i den. Det är skönt att den är på entréplan men ändå inte, så smidigt att ta sig in och ut. Det bästa med området är att det är naturnära, här finns härliga skogsområden på bägge sidor, med massor av valmöjligheter i promenad, löpning och cykling. Det finns även massor av småsjöar som man kan bada i. Det är även ett väldigt lugnt område, man kan vara sig själv här ute. 100 m in i skogen finns det även ett härligt område där man kan sitta & njuta av utsikten in mot Stockholm, där har vi suttit massor & tagit med mat & picknick. Vi älskar att åka båten in till Stockholm. Den lägger till vid kajen som är precis nedanför huset."