BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 100, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 5396
  • 1859
  • 4543
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett exklusivt och toppmodernt boende intill Mälaren med smakfulla materialval och optimalt planerade ytor. Här finns även utgång till en stor balkong som man kan njuta av sommaren. 

Lägenheten har stilren och modern layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Här möts man av generösa sällskapsytor med delvis öppen planlösning med härligt ljusinsläpp och utgång till balkong. Köket, badrum och gäst-wc är i toppskick med exklusiva och påkostade tillval. Två stora och välplanerade sovrum i ostört och insynsskyddad läge. Förvaringen är den bästa med 3st rymliga klädkammare och en inredd garderobsvägg som rymmer säsongens alla kläder. 

Högst upp i fastigheten finns även en stor takterrass som man med fördel kan njuta av solen och den härliga utsikten. Terrassen ansluter till Sjövikshöjdens skog via en takbeklädd bro - en egen genväg till naturen. Här bor man med badrocksavstånd till vattnet - börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp på bryggorna. Runt hörnet finns motionsspåret runt Årstaviken med flera utegym, båtklubbar, badbryggor och caféer. Ett tryggt område med närhet till restauranger, affärer, friluftsliv samt flera förskolor, skolor och populära parker. Fantastiska kommunikationer, allt är ett stenkast bort vart du än vill bege dig.

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Rymligt vardagsrum med gott om plats för såväl soffgrupp som för matbord och övrigt passande möblemang. Rummet är ljust och luftigt och karaktäriseras av de stora fönsterpartierna. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Balkong - sommarens räddning
Från vardagsrummet når man en stor balkong som erbjuder fri utsikt längst sjöviksvägen. Här kan man med fördel njuta av sommaren ostört med plats för matbord eller loungemöbler. Balkongen har trätrall.

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt och exklusivt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket är i vinkel med bra förvaringsytor bakom gråa skåpsluckor. Bänkskiva och stänkskydd i Carraramarmor med underlimmad ho och belysning från infällda spotlights ovan. Vitvaror från Siemens i rostfritt utförande: fullstor kyl &frys, spishäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro samt integrerad diskmaskin. 

Sovrum 1 - Stort och rogivande 
Stor sovrum i lugnt och ostört läge. Här finns plats för dubbelsäng och arbetshörna. Rummet har stora fönster i gavelläge som medför rikligt med ljusinsläpp. Goda förvaringsytor via en inredd klädkammare. 

Sovrum 2 - Lugnt och ostört läge
Sovrum 2 ligger även det med ostört och insynskyddat läge. Även detta rum rymmer dubbelsäng. Förvaring är perfekt med access till rymlig klädkammare. 

Badrum – Smakfullt påkostat
Smakfullt badrum med helkaklade väggar i vitt och gråa klinkerplattor med komfortvärme som bryter av på ett stilfullt sätt. Badrumsutrustningen består av wc, handdukstork, kommod, samt himladusch med skjutbar glasvägg. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare från Siemens med goda avlastnings- och förvaringsytor ovanför. 

Gäst-wc - Bekvämt & praktiskt 
I anslutning till hallen och sovrummen ligger en gäst-wc med vita väggar i mosaik och grått klinkergolv. Här finns wc och kommod. 

Hall – Inbjudande och ljus
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. På golvet ligger ett ekparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. Hallen har säkerhetsdörr och erbjuder bra avhängningsmöjligheter och perfekta förvaringsytor via en rymlig klädkammare och en inbyggd gardobsvägg med skjutdörrar som rymmer alla ytterkläder. 

Förråd
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.