BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge - Saltsjö-Boo

Ormingeringen 27A

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 3196
  • 138
  • 1231
Värdera din bostad

Beskrivning

Mycket välplanerad och fin 2:a om 45 kvadratmeter i perfekt gavelläge. Bostaden har en väl genomtänkt planering med bra ytor för umgänge, hushållets möblemang och goda förvaringsmöjligheter. Gammal och stabil förening där även bredband och tv (grundutbud) och el ingår i avgiften.

När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor med vidare förvaring i klädkammaren längre in. Direkt anslutning från hallen når man det välplanerade badrummet som har gott om plats för förvaring, tvättmaskin och torkskåp. Vidare in i bostaden möts man av en härlig rymd med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där hushållets fönster i två väderstreck ger ett uppfriskande ljusinsläpp. Ett fint kök som är fullt utrustat med kyl/frys, spis, varmluftsugn, köksfläkt, diskmaskin och micro. Balkongen nås från köket och kan möbleras med bord och stolar. I sovrummet har man plats för en dubbelsäng och klädförvaring. 

Hela bostaden är smakfullt renoverad. Fint genomgående parkettgolv i bostaden. Målade väggar och ett renoverat fräscht kök. Badrummet är i välhållet skick från stambytet med helkaklade väggar och klinker på golvet. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torkskåp, badkar, handfat och wc.

- Renoverat kök
- Genomtänkt planlösning
- Öppen planlösning
- Gammal förening med väldigt god ekonomi
- El, TV basutubud och bredband ingår i avgiften
- Ett stenkast ifrån Centrum, bussar och natur