BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge - Saltsjö-Boo

Ornövägen 10, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 3703
  • 382
  • 2896
Värdera din bostad

Beskrivning

Ljus och välplanerad bostad högt upp i huset där du inte har någon insyn. Här bor ni med en av Orminges lägsta avgifter. Man kan enkelt dela av sovrummet till två mindre för att få till en perfekt 3 rok. Hörnlägenhet med fönster i två vädersträck med fri utsikt från samtliga fönster. Hiss finns. Måste upplevas på plats!

Bostad i original skick med badrum från stambytet i början av 2000. Optimal planlösning med ett stort sovrum som enkelt kan delas av till två bra mindre sovrum. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social planlösning. Ingen insyn i bostaden och fri utsikt. Läget är väldigt bra. Kök i populär originalstomme med spishäll, ugn och kyl/frys. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats för 4-6 personer vid fönstret. Generöst vardagsrum med utgång till balkong som ligger i insynsskyddat och lummigt läge. I vardagsrummet finns plats för en stor hörnsoffa, tv-möblemang och kontorshörna eller matsalsbord för den som vill. Balkongen är fullt möblerbar. Förrådet är väldigt generöst och kan användas som klädkammare, sovalkov eller en mix av bägge delarna. Klädkammaren är 4-5 kvm som inte är inräknat i boarean. Mäts bostaden upp brukar man få 65-66 kvm.  

Badrummet är i fräscht skick från stambytet. Perfekt planerat med plats för tvättmaskin och yta för förvaring. Vitt handfat, spegelskåp ovan med belysning, badkar och wc. Helkaklade väggar i vitt och klinker på golvet. 

Bra förening med ett stort bundet kapital som ligger i flertalet hyresrätter som ännu inte är upplåtna. Föreningen har postboxar i entrén och billig parkering. 

- Högt upp i huset med hiss
- Stor balkong helt utan insyn
- Ingen insyn från någon av fönsterna
- Låg avgift!
- Helkaklat badrum med klinkergolv
- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer