BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Slätbaksvägen 14, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 55.5 kvm
  • Såld
  • 3328
  • 363
  • 2489
Värdera din bostad

Beskrivning

Renoverad Årstapärla utan dess like
Ställer du höga krav på ditt boende? Då är detta rätt lägenhet för dig. Här bor du i en gedigen och välskött bostadrättsförening endast ett stenkast från Årsta torg. En suveränt disponerad bostad med hög standard och fantastiskt ljusflöde tack vare gavelläget.

Rymlig hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns rymlig garderobsvägg med elfaskjutdörrar och praktiska förvaringslösningar. Tapetserade väggar i hemtrevligt mönster. Väl inne i bostaden erbjuds rymligt och renoverat kök med exklusiva materialval. Gott om plats för förvaring och arbetsytor.  Maskinellt utrustat med kombinerad och kyl och frys, integrerad diskmaskin, häll med tillhörande ugn och fläkt.  Ljusinsläpp från stort fönsterparti. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro. Från köket nås lägenhetens rymliga vardagsrum som enkelt går att möblera efter drömmar och behov. Gott om plats för stor soffgrupp, tv-möbel och övrig förvaring så som fåtölj eller matplats. Utgång till balkong i klockrent och högt sydvästläge mot lummig omgivning. Lägenheten erbjuder två sovrum varav lägenhetens stora sovrum har plats för dubbelsäng och övrig möblering. Utöver detta finns dessutom platsbyggd förvaring med belysning. Det andra sovrummet disponeras idag som kontor och gästrum men kan enkelt användas som barnrum. Topprenoverat och utbyggt badrum i exklusiv stil. Här erbjuds detaljer för den kräsne så som genomtänkt golvbrunn i hörn, blandare från Tapwell, modernt kakel och klinker i dov ton från Bricmate och rörinstallationer i koppar med mässingdetaljer.  Utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, handdukstork, golvvärme, dusch och wc samt praktisk förvaring. Ljusinsläpp från badrumsfönster. Våtrumsintyg finns och kommer tilldelas köpare.  Genomgående ljusa väggar och vitlaserad enstavsparkett i hela lägenheten. Utöver detta är strömbrytare, vägguttag, kökshandtag från Buster & Punch.

- Exklusiv
- Minitrea
- Rogivande läge
- 2,70 m i takhöjd
- Stora fönsterpartier
- Härligt ljusinflöde
- Bra förvaring
- Gavelläge

Allmänt om föreningen
Föreningen består av 33 fastigheter med totalt 423 lägenheter. De gör ett resultat på 2 700 000 kr i vinst och har belåningsgrad på endast 4610 kr per kvm. Utöver detta har föreningen en kassa på ca 6 600 000 kr och amoterade föregående år ca 7 000 000 kr.