BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge - Saltsjö-Boo

Edövägen 8A, 1tr

  • 1.5 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 3663
  • 99
  • 1034
Värdera din bostad

Beskrivning

Yteffektiv och välplanerad bostad högst upp i huset ett stenkast från Orminge Centrum med bussar och butiker. Måste upplevas på plats, ni kommer ej att bli besvikna!

(planritning läggs in i annonsen imorgon kväll)

Mycket välplanerad 44 kvadratmeter med ett bra sovrum i ett perfekt gavelläge med stor möblerbar balkong! Bostaden har en väl genomtänkt planering med bra ytor för umgänge, hushållets möblemang och goda förvaringsmöjligheter. Stabil förening med mycket bundet kapital i de hyresrätter som ska upplåtas. 

När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor med vidare förvaring i klädkammaren längre in. Direkt anslutning från hallen når man det välplanerade badrummet som har gott om plats för förvaring och tvättmaskin. Vidare in i bostaden möts man av en härlig rymd med öppning mellan kök och vardagsrum där hushållets fönster i två väderstreck ger ett uppfriskande ljusinsläpp. Ett bra U-format arbetskök med gott om förvaring och arbetsytor som är utrustat med kyl/frys, spis, ugn och köksfläkt. Balkongen nås från köket med behaglig förmiddagssol och lummig utsikt med stort fint träd framför. I sovrummet har man plats för en dubbelsäng och klädförvaring. 

- Genomtänkt planlösning
- Högst upp i huset
- Ingen direkt insyn
- Stor walk in closet som sväljer kläder
- 1 min gång till Bussar vid Orminge Centrum, mataffär och butiker
- Buss går snabbt både in till stan och ut i skärgården
- Flera Utegym finns i närområdet