BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare - Saltsjö-Boo

Tollareslingan 18, 2 tr

  • 4 rum och kök
  • 99 kvm
  • Såld
  • 7612
  • 367
  • 1785
Värdera din bostad

Beskrivning

En väldigt trivsam fyrarummare med charmig och bra planlösning. Bostad att trivas i för hela familjen, där man både har de avskilda/privata sovrummen och sen den sociala ytan med kök och vardagsrum längst fram i söder med balkong och sjöglimt. Magisk ljusinsläpp från alla fönster. Från bostaden ser man över huset framför och ser både vatten och skog över på Saltsjöbadsidan. Fina stilrena materialval och bra förening med garageplats. 

- I bra läge nära vattnet
- Nyligen tillträdda Tollare Terrass
- Stor möblerbar balkong
- Social planlösning där sovrummen också ligger privat och avskilt som man vill ha
- Två smakfulla badrum
- Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, Björknäs Centrum, Restaurang The Old Smokehouse.
- Utmärkta kommunikationer i form av bussar som i augusti går från Tollare torg (nr 414, 442), samt i sommar även båtvägen

Nu finns chansen att förvärva detta drömhem där ni får allt paketerat i ett och samma hem. Tre bra avskilda sovrum, två bra badrum med dusch i båda. Bra umgängesytor för hela familjen med öppet mellan kök och vardagsrum. Från den sociala delen har man fint ljusinsläpp, södervänd möblerbar balkong och sjöglimt. Kan det bli bättre!? 

Vardagsrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj är stort och rymmer soffa och tv. Från vardagsrummet når man köket som är stort och exklusivt med trivsamt ljusinsläpp. Gott om förvaring och arbetsutrymmen samt matplats för hela familjen. Stort och exklusivt badrum samt extra duschrum och toalett. Perfekt familjebostad.

Bostaden har även tre sovrum där masterbedroom är väldigt generöst. Gott om klädförvaring och en perfekt arbetshörna utanför sovrummen. 

Till bostaden finns ett ca 4 kvm stort förråd med direkt anslutning från trapphuset.

Varmt välkomna på visning!