BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Fridhemsgatan 35, 2 tr

  • 1 rum och kök
  • 33 kvm
  • Såld
  • 3879
  • 1183
  • 2029
Värdera din bostad

Beskrivning

Nyrenoverad drömlägenhet anno 1904!

Varmt välkommen till en av Kungsholmens bästa ettor! Här bor du i en vacker sekelskifteslägenhet om 33 kvm alldeles runt hörnet från Fridhemsplan. Här finns tidstypiska detaljer från byggåret så som orignalgolv, stora fönster, speglade fönsternischer, takrosetter samt generös takhöjd om dryga tre meter. Tilltalande planlösning och ett genomgående ljusinsläpp tack vare fönster både in mot gården samt ut mot Fridhemsgatan.

Hela lägenheten är i ett fint skick med ett separat kök in mot gården vilket erbjuder gott om arbetsytor samt förvaringsmöjligheter bakom vita skåpsluckor som går hela vägen upp till tak. Den maskinella utrustningen består av gasspis, elugn, kolfilterfläkt samt kombinerad kyl och frys. Från köket har du utsikt mot föreningens gemensamma innergård. Här finns utrymme för ett matbord med plats för 2-4 st middagsgäster.

I anslutning till hallen finns två separata badrum. Det ena innehar wc, handfat samt förvaring och är renoverat i ett mycket fint skick med hexagonformat klinker på golvet samt vita kakelplattor som klär väggarna. Duschen ligger separat och är helkaklad samt erbjuder gott om plats. Även den mycket smakfullt renoverad i samma stil som det andra badrummet.

Vardagsrummet är väl tilltaget och inrymmer utan problem en soffa med tillhörande möblemang och för den som önskar skulle det även kunna inrymma matplats eller övrigt önskat möblemang. Ett stort fönster ger ljus och vetter ut mot Fridhemsgatan. Liksom i övriga lägenheten ligger här plankgolv i original och väggar samt snickerier är målade i vitt.

En lägenhet som passar utmärkt för dig som vill bo i en vacker sekelskifteslägenhet samt ha nära till allt! Här bor du på en av Kungsholmens bästa adresser i en stabil och välskött förening. Runt hörnet når du Fridhemsplans puls med flertalet matbutiker, service samt mycket bra kommunikationsmöjligheter. Stabil förening med god ekonomi. Till lägenheten hör två stycken förråd.

Varmt välkommen!