BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby-Älvsjö

Vingåkersplan 12

  • 7 rum och kök
  • 163 kvm
  • Såld
  • 6826
  • 2456
  • 12396
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett underbart och stort hus om hela 261 kvm (163+98). Friköpt tomt om 1033 kvm, plan och fin med mycket bra ytor för lek och avkoppling. Huset består av 2 rejäla våningsplan, i mycket gott skick, med takhöjd om 2,65 och 2,6 meter, källarplan och en oinredd vind med bra takhöjd och fönster, som bara väntar på att inredas. Byggt 1932 och har mycket gammal känsla och detaljer kvar som varsamt har renoverats och kombinerats med modern stil. 

Det fina entréplanet är det sociala planet, här finns stort vardagsrum med utgång till solig altan, öppen planlösning mot det helt nya och stilsäkra köket. Stor entréhall med plats för massor av förvaring och vacker trappa upp mot övervåningen. Här finns också renoverad och fin separat toalett.

En våning upp kommer man till ett våningsplan som inrymmer 4 sovrum, det ena rummet kan även användas som en väl tilltagen klädkammare om så önskas. Stort badrum med både dusch och badkar, hall med extra förvaring, här finns allt man önskar sig!

Ytterligare en trappa upp når man den oinredda vinden. Här finns stora möjligheter. Bra takhöjd och fina gavelfönster skapar förutsättningar till att inrymma till mysigt sovrum/allrum, perfekt för barnen!

Längst ned har man en stor källare. Garage, tvättstuga, matkällare och 2 rum som kan användas till arbetsrum eller gästrum. Även här har man ytorna att skapa det man själv värdesätter.

Belägen i lugna och barnvänliga Örby med ca 10 minuters promenadavstånd till Älvsjö Centrum med pendeltåg, affärer och flera bussar. Från huset är det endast ett stenkast till både Örby centrum och Örby skola (F-9). Även flera bra förskolor på kort promenadavstånd. Flera bussar (161, 163 och 165) passerar på i närheten och ansluter både T-bana och pendeltåg.

Välkommen på visning!