BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare - Saltsjö-Boo

Tollare Ängsväg 24

  • 2 rum och kök
  • 54.5 kvm
  • Såld
  • 3217
  • 618
  • 1239
Värdera din bostad

Beskrivning

Magisk 2:a i populära Tollare med en helt perfekt planlösning. Måste upplevas på plats. Bostaden är väldisponerad på sina 54,5 kvm med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök där man samtidigt har utgången till den magiska balkongen som blir en förlängning av vardagsrummet. Fantastiskt område där man bor granne med natur, vatten och trevliga restauranger och fik.

- Källarförråd ingår på ca 4 kvm
- Parkeringsplats finns att tillgå
- Perfekt disponering med halvöppen planlösning
- Stort sovrum 
- Gott om förvaring
- Stor balkong
- Stenkast till buss, når slussen på ca 20min

När man kommer in i bostaden välkomnas man av en generös hall som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt goda förvaringsmöjligheter. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i halvöppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer soffa, tv och ett matbord för 4-6 pers med möjlighet för större middagsbjudningar. Från detta utrymme når man bostadens stora balkong. Balkongen är stor nog för både bord, stolar, växter och en liten soffa i ena änden. 

Köket erbjuder goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusa skåpsluckor och bänkskiva i ljusgrå laminat. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd micro, varmluftsugn, integrerad diskmaskin och induktionshäll. Naturlig och bra matplats för 4-6 pers.

Bostaden har ett stort masterbedroom med goda garderobsutrymmen och som rymmer en större dubbelsäng med nattduksbord. 

Stort och fräscht badrum i tilltalande färger med ljust klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, dusch som skärmas av med en glasvägg, handfat, handdukstork, dimmer, golvvärme samt tvätt och torktumlare. Arbetsbänk ovan maskinerna och överskåp. Plats finns för badkar. 

Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.