BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Bergsundsgatan 15, 1 tr

  • 1 rum och kokvrå
  • 28 kvm
  • Såld
  • 4199
  • 482
  • 1056
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en underbar enrummare med perfekt läge, ett stenkast från lugnet vid Långholmen och pulsen vid Hornstull. Fina 20-tals detaljer finns bevarade såsom vackra golv och fönster.

Lägenheten är välplanerad och allt man kan önska av en etta inryms. Rummet rymmer såväl en soffhörna med tillhörande möblemang, matbord och en sänghörna i sovalkoven. Köket ligger med öppen planlösning till rummet, den maskinella utrustningen består av kyl/frys, gasugn, gasspis och kolfilterfläkt. Helkaklat badrum som stambyttes år 2000, utrustat med dusch, handfat, handduksvärmare samt wc. Välkomnande hall med gott om plats för skoförvaring samt avhängning och en rymlig klädkammare. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett vindsförråd.

Brf Ångpannan 12 är en väl omhändertagen förening som äger marken. Föreningen har låg belåningsgrad om 3138 kr/kvm samt många renoveringar bakom sig.

På Bergsundsgatan har du lika nära till stora grönområden och promenadstråk på Långholmen och i Tantolunden som Hornstulls strands glittrande vatten. Under sommarhalvåret har man gångavstånd ner till badplatserna på Långholmen och Tantolunden. Ett par minuter från porten når du även Hornstulls galleria med sitt stora utbud av butiker, prisade restauranger och caféer. Är du på väg någon annanstans finns här strålande kommunikationer med tunnelbana och flertalet bussar som tar dig vidare genom staden.

Varmt välkomna på visning!