BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjöbaden

Freyvägen 1C, 1tr

  • 1 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 3843
  • 551
  • 1940
Värdera din bostad

Beskrivning

Endast 6 300 kr inklusive amotering, hushållsel och bredband kostar det att bo i denna underbara bostad, vid 15 procent kontantinsats. 

Bo lugnt o skönt och ändå nära stan! Här finns en otroligt mysig lägenhet där allt ingår i avgiften, såsom el, tv och bredband. Ekonomiskt stabil förening med fina gemensamhetsutrymmen.

Hemtrevlig bostad med stort kök, stambytt badrum och ett väl tilltaget vardagsrum. Alla väggar i bostaden är nymålade i stilrent vitt. Trivsam innergård med gott om plats för mysiga grillkvällar.

Idag en etta, men kan lätt bli en liten tvåa för den som vill göra en enkel ombyggnation! Ta bara en del av köket som idag används som matplats och bygg ett litet sovrum. Vardagsrummet är stort nog att rymma matplats.

Helkaklat och stambytt badrum med toalett, tvättställ, kommod, spegel, handdukstork och tvättmaskin.

Kök med bra arbetsytor, många köksskåp och en väl tilltagen matplats. Bänkskivor i massiv ek, vita köksskåp spis, rostfri kyl/frys, rostfri fläktkåpa. Målade väggar och laminatgolv.

Vardagsrum med parkettgolv och målade väggar. Väldigt rymligt och bra med ljus från stora fönster. 

Hall med laminatgolv och målade väggar. Förvaring i flertalet garderober.

Två tillhörande källarförråd. Gemensamhetslokal och tvättstuga.

Lägenheten på Freyvägen är för dig som uppskattar närhet till naturen, men också ett centrumnära läge med goda kommunikationer.

Nästgårds ligger den fantastiska golfbanan och härlig natur som bjuder på friluftsliv med höga naturvärden och underbara havsvyer. I Saltsjöbaden är det alltid nära till bad.

Underbara restaurangupplevelser på nära håll. Här finns Handelshuset, Kringelgården, Grand Hotel, Vår Gård, Holmen, med flera.

Saltsjöbaden är väldigt populärt, vilket inte är svårt att förstå när man varit på plats. Varmt välkomna hit!