BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Winborgs väg 7

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 4696
  • 248
  • 2777
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen hem till denna unika 2:a i mysiga Järla Sjö. Här möts sekelskifte med nyproduktion och en spektakulär takhöjd på cirka 3 meter. Lägenheten har vackra sekelskiftsdetaljer som fönsterspeglar, högt i tak och tidsenligt trapphus.

Här bor du med ett magiskt läge med närhet till både stadspuls och natur. Järlasjön som bjuder in till härliga sommardopp och skridskor vintertid. Bra förening med flera faciliteter som garage, eget gym och relax med bastu.

Du välkomnas in i rymlig hall med bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig med sin sociala och öppna planlösning mellan kök och vardagsrum, här finns plats för både soffgrupp och stort matbord för trevliga middagar. Köket har luckor i grått med svarta knoppar, bänkskiva i svart laminat och stänkskydd i snygg sten. Vitvaror såsom integrerad diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll och kyl/frys i rostfritt. Praktisk köksö för mer förvaring och som avskärmar köket från vardagsrummet på ett snyggt sätt. Lägenhetens hörnläge i kombination med de stora vackra fönstren som finns i alla rum ger ett härligt ljus i hela bostaden. Intill vardagsrummet ligger sovrummet som rymmer dubbelsäng och plats för förvaring. Här finns en arbetsplats för den som arbetar mycket hemifrån. Smakfullt badrum med klinker i grått och kakel i vitt, här finns golvvärme och dusch med duschvägg i glas, toalett och handfat med kommod i vitt. Kombinerad tvätt och torktumlare med arbetsbänk ovan samt överskåp med bra förvaring och även en handdukstork. Till lägenheten hör även ett förråd. 

Mycket bra kommunikationer med ett par minuters promenad till tåg och buss. Till och från området tar man sig snabbt och enkelt med buss till Slussen eller med Saltsjöbanan utåt Saltsjö-Boo och Värmdö. Till Slussen tar bussen endast ca 11 minuter. Tvärbanan går från närliggande Sickla, vilket ger en tvärkommunikation till Gullmarsplan samt Hammarby Sjöstad. Tunnelbana planeras till området år 2030.